annonse

Jerv mistolket reglene: – Vi legger oss flate

RETUR
Erkjenner feil: Trond Christoffersen er daglig leder i Jerv. (Foto: FK Jerv)

+ Søndag ble Roger Wickstrøm og sønnen Jonas (6) nektet inngang i pausen på Levermyr. – Vi feiltolket reglene og legger oss flate, sier daglig leder Trond Christoffersen i Jerv.

Jon Andreassen

Wickstrøm og sønnen ønsket å betale seg inn for å se 2. omgang av Jerv – Raufoss, men ble stoppet av vaktene. Klubben trodde at NFFs reglement gjorde at de ikke hadde lov til å slippe inn folk i pausen. Det viser seg å være feil.

– Det er ingenting i våre bestemmelser som sier at det er forbudt å selge billetter i pausen. Det er opp til klubbene selv å bestemme om de ønsker å gjøre det, sier sikkerhetsansvarlig Geir Ellefsen i Norges Fotballforbund til Agderposten.

– Kom helst før kampstart

Etter at Agderposten omtalte saken mandag, har også Jervs daglige leder Trond Christoffersen vært i kontakt med forbundet.

– Dette beror mest sannsynlig på en misforståelse. Vi legger oss flate, og det er klart folk skal få komme inn på kamp selv om de kommer til 2. omgang. Likevel oppfordrer vi selvsagt publikum til å komme før kampstart, sier han.

Han opplyser at klubben i fremtiden vil legge til side et begrenset antall billetter som kan kjøpes i billettluka i pausen.

– Vi har lært av dette – og tar derfor noen grep slik at vi skal unngå flere slike hendelser, sier den daglige lederen.

– Handlet i god tro

Ellefsen i NFF oppfordrer klubbene til å bruke sunn fornuft, men kan forstå at det kan være et problem å slippe inn folk etter kampstart i enkelte tilfeller.

– På storkamper i eliteserien vil det ofte være nødvendig med visitasjon av tilskuerne, og dersom folk kommer etter kampstart kan det være vaktene er plassert rundt på andre steder av stadion. Men hvis klubbene mener det er sikkert og trygt, så er det ingenting i veien for at de kan slippe inn folk underveis, sier han.