annonse

Politijakt på tyver i Arendal sentrum

PATRULJE
PATRULJE: Jentene lekte i lekeapparatene på Torvet i bakgrunnen da sekkene deres ble stjålet – og så funnet igjen – men da uten verdisaker. (Foto: Arne Ingmar Eggen)

+ Politiet i Arendal jaktet tirsdag kveld på de mulige tyvene av to sekker fra to mindreårige jenter.

Arne Ingmar Eggen Tarald Reinholt Aas

Litt før klokken 20.00 kjørte en politibil for full fart opp Juelsklev etter det som skal være tips om de mulige gjerningspersonene. 

Agderposten snakket tirsdag kveld med de to jenter i begynnelsen av tenårene, som fortalte at sekkene er blitt funnet igjen ved inngangen til Torvet P-Hus, men at bankkort og andre legitimasjonskort fortsatt var på avveie.

Selv så de ikke den eller dem som tok sekkene. 

Agder-politiets operasjonsleder Audun Eide bekrefter at politiet fikk melding om et mulig tyveri, og sendte en patruljebil til sentrum. 

Patruljen fikk underveis øye på to mindreårige jenter, opplyser operasjonslederen, som i møte med lovens lange arm fremsto som om de hadde «svært dårlig samvittighet». 

De to jentene ble anholdt. Tirsdag kveld arbeidet politiet med å skaffe oversikt over hendelsesforløpet. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.