annonse

Hvorfor er Marcus & Martinus i Arendal?

På besøk i Arendal
På besøk i Arendal: På instagramkontoen marcusandmartinus med 1,5 millioner følgere har tenåringsidolene Marcus & Martinus lagt ut et bilde fra takterrassen på Thon Hotell i Arendal. (Foto: )

+ Hvorfor er tenåringsidolene Marcus & Martinus på et «privat besøk» i Arendal?

Arne Ingmar Eggen

Can`t complain about the sun. Good morning from Arendal, hilser tenåringsidolene Marcus & Martinus fra takterrassen på Thon Hotell i Arendal.

3.210 ungdommer fra hele verden hilser tilbake: På tvillingenes fan-sider på Instagram, der bildet fra den solrike takterrassen nå ligger ute.

Men der stanser også alle opplysninger om de to 17-åringene som i 2018 innkasserte 24 millioner kroner og la hele Scandinavia for sine føtter.

Privat besøk

Og midt i dette sirkuset dukker altså tvillingene plutselig opp i Arendal.

– De er på et privat besøk. Utover dette har jeg ikke noe ytterligere å si, svarer en hyggelig – men ellers ordknapp – Marte Schei når Agderposten ringer henne med spørsmål om hva de to tvillingene gjør i Arendal.

Hun er PR-ansvarlig i Team M & M og hadde helst sett at Agderposten ikke omtalte saken i det hele tatt.

Men etter at guttene selv la ut bildet til sine 1,5 millioner følgere, innser hun at det private besøket allerede er røpet. Så om Agderpostens rundt 45.000 lesere nå også får vite det, betyr dette egentlig svært lite. Verken fra eller til ...

Lite å bli klok på

Å følge sporene på som guttene har lagt ut på Instagram betyr også svært lite. Verken fra eller til.

At de var i Tyskland for tre dager siden, sier svært lite om besøket i Arendal.

For to dager siden bekreftet gutten at de skal på «Positive Energy Day 2019» i den greske hovedstaten, Aten, og oppfordret sine fans til å stille opp der.

For et døgn siden skrev guttene «Going in to the weekend like ...» med et emoji-tegn av en dansende mann og to lettkledde damer.

Ikke så mye å bli klok på, med andre ord, men også her svarte drøye 3.400 fans på spørsmålet om hvilke planer de hadde for helgen.

Mangler noe på merittlisten

I mangel av å kunne bringe noe mer konkret om besøket i Arendal, følger det her noen små facts om tvillingbrødrene som i 2002 ble født på Elverum men vokste opp på Trofors i Nordland.

I 2012 – da de var ti år gamle – vant guttene juniorutgaven av Melodi Grand Prix med den selvbiografiske låten «To dråper vann».

I 2015 fikk gikk debutalbumet «Hei» helt til topps og ble liggende 126 uker på VG lista. Så fulgte ifølge Store norske leksikon suksessene på engelsk. Plutselig var tvillingene også berømte i Sverige, Finland og Danmark.

På den rikholdige merittlisten over hva de to tenåringsidolene den siste tiden har bedrevet, mangler det bare en opplysning.

– Hva i all verden gjør de i Arendal ...?

Oppdatering: Dagen etter la duoen ut denne statusen, som vel gir et svar ...

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.