annonse

Krangler om hvem som skal drive pizzasjappe her: - Gikk bak ryggen min

HAPPY TIME?
HAPPY TIME?: Lykken er brutt på Happy Time Pizzeria i Grimstad. To tidligere kolleger krangler om hvem som skal få drive pizzasjappe i de leide lokalene. (Foto: Elisabeth Grovsold)

+ Pizza- og kebabsjappa kaller seg Happy Time, men der stopper også lykken. Nå er det full krangel om lokalene i Storgaten 34 i Grimstad.

Arne Ingmar Eggen

Walid Yonan Abraham er daglig leder og styreleder i Happy Time Pizzeria i Storgaten 34 i Grimstad.

Det var i hvert fall det han trodde.

Ny leiekontrakt

Nå er det full krangel om hvem som egentlig har retten til de attraktive lokalene som er et kjærkomment stoppested for folk som vil ha seg en matbit på sene fredag- og lørdagskvelder.

I leiekontrakten for Storgaten 34, står nå Abrahams tidligere medarbeider Ahmed Yousif Kaiat oppført som leietaker.

Walid Yonan Abraham hevder at Kaiat har gått bak ryggen hans og sikret seg leiekontrakten.

Lovbrudd?

Nå et det opp til tingrettsdommer Daniel Løstegaard Olsen å slå fast om det har skjedd et brudd på Markedsføringsloven, slik Abraham hevder.

Ifølge lovens paragraf 25 skal det «ikke foretas handling som strider mot god forretningsskikk næringsdrivende imellom».

Overtok leiekontrakten

Walid Yonan Abrahams leiekontrakt går ut 31. august i år, og han har ikke fornyet den.

Ifølge Abraham skyldes dette rett og slett at han ikke tenkte på det, og at gårdeier tidligere selv har tatt kontakt for å få fornyet leiekontraktene han stadig har fått fornyet i snart 15 år.

Abraham reagerte derfor kraftig da mannen som tidligere jobbet for ham av gårdeieren plutselig overtok leiekontrakten for lokalene.

Vil stoppe innflytting

Men fordi leiekontrakten beviselig har gått ut, uansett hva Abraham forklarer, hevder Kaiat å ha loven på sin side når han nylig inngikk leiekontrakt med eieren av Storgaten 34.

Dette mener altså Abraham er til de grader i strid med god forretningsskikk at han har gått til en såkalt midlertidig forføyning for å få stroppet Kaiat fra å flytte inn i lokalene.

Tingrettens avgjørelse vil foreligge i løpet av noen få dager.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.