annonse

Konkurs i Agder Havrafting til politiet: - Har avdekket lovbrudd

+ Bostyreren etter konkursen i Agder Havrafting AS mener å ha avdekket omfattende lovbrudd. Nå anbefaler advokaten at politiet tar tak i saken.

Jørund Flaa

Bostyrer Øystein Vikstøl mener å ha avdekket brudd på straffeloven, bokføringsloven, regnskapsloven, merverdiavgiftsloven og skattebetalingsloven i konkursboet etter Agder Havrafting AS, skriver Fædrelandsvennen tirsdag. 

I tillegg anbefaler bostyreren at styrelederen i selskapet ilegges konkurskarantene. 

Ifølge Fædrelandsvennen fremgår det av sluttinnberetningen at styrelederen nærmest skal ha brukt selskapets driftskonto som det var vedkommendes private konto. 

Det anslås at styrelederen, som også var selskapets eneste ansatte, skulle vært skattelagt for i hvert fall 1,4 millioner kroner. Noe som ikke er gjort. 

Til Fædrelandsvennen sier den tidligere styrelederen at han vil gi ny informasjon til Kristiansand tingrett, som han hevder vil snu saken på hodet. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.