annonse

Her overraskes supersupporter Jeanette på bryllupsdagen: – Dette var helt unikt

NY SEREMONI
NY SEREMONI: Her gjentas bryllupsløftene mellom Jeanette Nordli og Billy Case. (Foto: Privat)
FOREVIGET
FOREVIGET: Brudeparet fotografert etter seremonien i hallen. (Foto: Privat)
BLE OVERRASKET
BLE OVERRASKET: Billy Case ville overraske sin fru. (Foto: Privat)

+ Bruden Jeanette Nordli hadde ingen anelse om hvor minnene fra den store dagen skulle foreviges.

Silje Bratland Roksvåg

De sier at motsetninger tiltrekker hverandre. For mens Jeanette Nordli fra Grimstad er supersupporter av ØIF Arendal og har vært på hver eneste hjemmekamp de siste fire årene, har hennes kommende ektemann Billy Case aldri vært på en eneste kamp i Sparebanken Sør Amfi.

Fikk hjelp av fotografen

Det brukte han imidlertid til sin fordel da han skulle overraske sin kone i bryllupet fredag 16. august. For etter seremonien i Arendal kulturhus bar det rett til idrettshallen på Myra. Der sto hele brudefølget klart i hallen med ØIF-flagg for å ta imot bruden.

– Jeg ble veldig overrasket og kjempeglad. Jeg regnet med at hallen skulle være stengt, så det er utrolig at de hadde klart å ordne til dette her, sier Nordli til Agderposten to dager senere.

Med «de» mener hun, i tillegg til ektemannen, fotograf May Elin Aunli, som hadde fått jobben med å forevige hele den spesielle dagen. Aunli er ofte til stede når ØIF spiller hjemmekamper og fotograferer, og hadde hjulpet Billy Case med forberedelsene.

– Helt unikt

Da bruden kom gående inn i hallen arm i arm med sin far, sto brudgom Billy Case klar med hånden på en ØIF-håndball. Etter at Jeanette også hadde plassert hånden sin på ballen, ble ekteskapsløftene gjentatt.

I bryllupsvideoen over, som først ble publisert på håndballklubbens egen hjemmeside, kan du se hele seremonien.

– Det var veldig koselig og helt unikt. Jeg fikk høre at ingen andre bryllup gjestene hadde vært i, var så spesielle, forteller bruden.

Nå skal de helt spesielle brudebildene fremkalles og henges opp hjemme.

Brudeparet fikk seg også en ekstra bryllupsgave: Sesongkort på ØIFs hjemmekamper. Den ferske bruden er imidlertid i tvil om hun får med seg ektemannen på kamp, selv med den flotte gaven.

– Jeg sa til dem at jeg kommer på alle kampene, men at jeg ikke visste om det var vits å gi mannen min sesongkort, for jeg tviler på at han kommer uansett, sier Jeanette til Agderposten.

ssbr@agderposten.no