annonse

Fulle busser i Arendal: Barnehagebarna gikk glipp av show

Misfornøyd
Misfornøyd: Førskolegruppen i Natvigheia barnehage hadde gledet seg til show for de minste under arendalsuka. men bussen kjørte forbi dem og de gikk glipp av showet. (Foto: )

+ Førskolegruppen i Natvigheia barnehage gledet seg til Arendalsuka Ung. Men bussen kjørte forbi dem to ganger og barna gikk glipp av showet.

Marie N. Kalvehagen

Onsdag myldret det av liv på Torvet da Arendalsuka arrangerte show med Vitensenteret og andre aktiviteter for de minste. Men dessverre var det ikke alle som fikk med seg showet.

– Vi stilte oss opp på bussholdeplassen ved Natvig for å ta bussen til byen. Det kom en buss kl 09.38, men den var full og vi fikk ikke komme med. Så ventet vi på neste buss som kom klokken 10.06. Den var også full. Siden showet på Torvet begynte 10.30 kunne vi ikke vente på neste buss, så barna gikk dessverre glipp av showet, forteller lederen for barnehagegruppen, Jarle Huseby.

Beklagelig

Administrerende direktør i AKT, Siv Elisabeth Wiken, beklager hendelsen, og presiserer at de jobber iherdig med å sette opp nye busser.

– Allerede før Arendalsuka hadde vi satt inn ekstra beredskap, men det er likevel vanskelig å forutsi. Vi har satt inn ytterligere busser på flere av strekningene nå, og prøver så godt vi kan å følge med slik at den store pågangen ikke går utover andre, sier hun.

Wiken legger imidlertid til at hun er glad for at mange velger å reise kollektivt under Arendalsuka.

– Men det er selvsagt beklagelig at det har vært en glipp, så vi reparer som sagt så fort vi kan, sier hun.

marie.kalvehagen@agderposten.no