annonse

Smadret frontruter i Arendal sentrum

Ødela frontruter
Ødela frontruter: Tre biler ble natt til søndag utsatt for hærverk i Arendal sentrum (Foto: Tipser)

+ Ved hjelp av en blomsterkrukke ble tre biler natt til søndag vandalisert av forbipasserende.

Matias Smørvik

De tre bilene ble funnet med smadret frontrute og andre materielle skader ved parkeringsplassen mellom den tidligere politistasjonen og Egon. 

– Jeg vet egentlig veldig lite. Det var sønnen min som hadde lånt den da han var på arbeid. Han parkerte den der mens han jobbet, og da han skulle hjem i 02-tiden var frontruten på tre biler der knust, forteller en av bileierene til Agderposten. 

Sidespeil ødelagt

Han ønsker ikke å stå frem med navn i avisa. 

Vandalene hadde tatt i bruk blomsterkrukker som var brukt som utsmykking på stedet. Utover de ødelagte frontrutene var også noen sidespeil skadet. 

– Dette synes jeg ikke noe særlig om. Jeg har ikke noe mer å si om det, sier bileieren. 

Til verksted

Han var i kontakt med politiet søndag, og planlegger å levere anmeldelse mandag. Bilen er sendt til verksted ved help av bilberging. 

Agderposten har vært i kontakt med både politiets operasjonssentral og Felles straffesaksinntak, uten at noen av kontaktpersonene var kjent med hendelsen. 

– Vi har hatt mer enn 200 loggføringer det siste døgnet. Jeg kan ikke se den saken her, sa operasjonsleder i Agder politidistrikt til Agderposten søndag kveld. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.