annonse

Nå vil Alliansen stille liste i Arendal – Arendal er spesielt viktig for oss

VIL STILLE LISTE
VIL STILLE LISTE: Alliansens partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen under Arendalsuka i fjor. Nå vil partiet forsøke å stille liste i Arendal. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

+ Mens Arendalsuka skal ha seminar om ytringsfrihet og avklare det omstridte partiet Alliansens deltakelse, jobber partiet med å stille liste ved kommunevalget i Arendal.

Tore Ellingsen

Det opplyser partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen i e-post til Agderposten.

– Vi jobber å med å stille liste til kommunevalget. Arendal er spesielt viktig for oss, og vi mener det vil gi oss enda sterkere grunn til å selvfølgelig få være med på Arendalsuka, skriver Johansen i e-posten.

Det har ikke lyktes Agderposten å komme i kontakt med ham foreløpig.

Da SIAN og Alliansen fikk delta på Arendalsuka 2019, vakte det reaksjoner. Etter at partileder Lysglimt Johansen oppfordret til statskupp i Sverige, et utsagn som kom på toppen av en rekke andre svært kontroversielle uttalelser, tok Arendalsukas råd deltakelsen opp på nytt.

De vedtok å holde et seminar i Oslo, under ledelse av Harald Stanghelle. Der skal det drøftes hvilke kriterier som skal ligge til grunn for deltakelse på Arendalsuka.

toel@agderposten.no

annonse