annonse

Har nok, lukker døra for nye sponsorer

VIL BIDRA
VIL BIDRA: konsernsjef Jarle Roth i Arendals Fossekompani (AFK) og de andre sponsorene skal bidra med både ris og ros for å videreutvikle Arendalsuka. Her sammen med rådsleder Robert Cornels Nordli etter å ha undertegnet ny sponsoravtale. (Foto: Bjørn Atle Eide)
NY AVTALE
NY AVTALE: Konsernsjef Jarle Roth i Arendals Fossekompani (AFK) signerte en ny sponsoravtale sammen med lederen i rådet for Arendalsuka, Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli. (Foto: Bjørn Atle Eide)

+ Etter å ha undertegnet en ny sponsoravtale for Arendalsuka, lukker rådsleder Robert Cornels Nordli døra for flere.

Bjørn Atle Eide

18 sponsorer som hver bidrar med 300.00 kroner i året utgjør det økonomiske fundamentet for Arendalsuka.

Onsdag inngikk Arendals Fossekompani en ny treårig sponsoravtale, og dermed er det ikke plass til flere.

– Vi har lukket døra nå, og ønsker ikke flere. Vi ønsker en ryddig og oversiktlig situasjon både for oss og sponsorene. De får også en bransjeeksklusivitet samtidig som vi får en forutsigbar økonomi og den stabiliteten vi ønsker gjennom treårige kontrakter, sier lederen i rådet for Arendalsuka, Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli.

Årets arrangement ser ifølge Nordli ut til å gå med «et greit overskudd». De endelige tallene er ikke klare før Arendal kommunes regnskap er gjort opp.

Også ris, ikke bare ros

Ifølge Nordli tenker arrangørene nå like mye på kvalitet som kvantitet, både når det gjelder sponsorer og arrangementer.

Arendalsuka er ifølge Nordli ikke bare ute etter pengene fra sponsorene.

– Gjennom dialogen med samarbeidspartnerne har Arendalsuka utviklet seg til det den er blitt. Ærlige og tydelige tilbakemeldinger, ikke bare ros, er helt avgjørende for at vi skal klare å utvikle oss videre. Vi ser det slik at vi hvert år må «vinne» en ny Arendalsuke. Da må vi bli bedre hvert år, sier Nordli.

– Skal bidra

– Det er krevende å utvikle noe som allerede har vokst til å bli et fantastisk arrangement, og vi skal ta ansvar for den rollen og bidra så godt vi kan, sier konsernsjef Jarle Roth i Arendals Fossekompani (AFK) etter å ha signert en ny sponsorkontrakt.

Arendals Fossekompani er en av de 14 private sponsorene til Arendalsuka, og Roth er ikke i tvil om at det er en viktig arena for selskapet å profilere seg.

– Fokuset på energi, finans og næringsutvikling er nært knyttet til vår virksomhet. Under Arendalsuka er det viktige debatter innenfor disse temaene, og det er viktig for oss å bidra på disse arenaene. Vi ser for oss enda mer aktivitet for vår del under Arendalsuka i årene fremover, sier Roth.

LES OGSÅ: Alt om Arendalsuka

annonse