annonse

Far og sønn (6) ville se resten av denne kampen - ble nektet adgang

VILLE SE 2. OMGANG
VILLE SE 2. OMGANG: Roger Wickstrøm og sønnen Jonas på seks (t.h.) år ville se siste halvdel av Jerv- Raufoss. Det satte regelverket en stopper for. (Foto: Privat/Elisabeth Grosvold)

+ Roger Wickstrøm og sønnen Jonas (6) ble søndag nektet adgang på Levermyr fordi de kom i pausen. – Vi må forholde oss til regelverket, uansett hvor dumt det virker, sier klubben.

Jon Andreassen

Wickstrøm har skrevet følgende innlegg på Facebook til FK Jerv i etterkant av hendelsen:

«Vi kom til 2. omgang i dag, og ville betale oss inn for å se kampen. Blir da stoppet av vaktene med beskjed om at det er stengt for inngang i 2. omgang. Kan dette virkelig stemme?».

Trodde det var tull

Overfor Agderposten mandag utdyper familiefaren episoden.

– Jeg henvendte meg til en av vaktene for å høre om jeg kunne betale meg inn. Han sa det var stengt, men smilte samtidig litt. Da tenkte jeg at han tullet, men det viste seg å være alvor, sier Wickstrøm.

Dermed endte han og sønnen opp med å se kamp og spise pølsene sine utenfor stadiongjerdene.

– Vi koste oss uansett, men guttungen ville jo veldig gjerne inn. Gjelder dette bare de som ikke har kjøpt billett eller også de som har kjøpt på forhånd. Det er veldig spesielt, sier han.

- Vil gjerne fylle setene

Daglig leder Trond Christoffersen i FK Jerv har sett Wickstrøms innlegg på Facebook, men har foreløpig ikke fått sett på saken.

– Jeg er usikker på årsaken, og må sjekke det opp med arrangementsledelsen. Vi må jo se om vi kan løse dette på best mulig måte. Vi har mange tomme seter på Levermyr - og vi skal i alle fall gjøre vårt for å få lov til å fylle de, sier han.

– Men jeg må sjekke opp dette, gjentar han.

- Helt ukjent for meg

Etter kort tid sender han imidlertid følgende sms til Agderposten:

«Sjekket med arrangementsledelsen hos oss, og reglementet er klart. Det kan ikke selges billett eller slippes inn noen til 2. omgang. Dette er regler vi må forholde oss til, uansett hvor dumt det virker. Dessverre ikke alle regler som er like logiske og forståelige, men vi må likevel forholde oss til dem».

Agderposten har foreløpig ikke fått tak i arrangementsansvarlig Rune Pedersen i Norges Fotballforbund for en forklaring på hva som er årsaken til at tilskuere ikke kan slippes inn underveis i kampen.

Seniorrådgiver Kjell Johnsen i NFF Agder, som riktignok kun har ansvaret for nivå 4 og nedover, har aldri hørt om liknende hendelse.

– Dette er helt ukjent for meg, men du må sjekke med NFF sentralt som er ansvarlig for kampene i toppfotballen (nivå 1,2 og 3), sier han.

Som plaster på såret har for øvrig Jerv tilbudt far og sønn gratis inngang til neste hjemmekamp. 

- Det er hyggelig. Så da stiller vi om med heia Jerv neste gang, sier Wickstrøm. 

jon.andreassen@agderposten.no