annonse

Arendal Fotball dropper inngangspenger

HÅPER PÅ MANGE
HÅPER PÅ MANGE: Arendal Fotball dropper inngangspenger mot Fredrikstad. Her fra kampen mot Odds Ballklubb i cupen. (Foto: Inger Stavelin)

+ Arendal Fotball lar inngangsportene stå vidåpne mot Fredrikstad søndag. Generalsponsor Norac gir også 50 kroner til Kirkens Bymisjon per tilskuer som kommer.

Jon Andreassen

Det melder klubben på egen hjemmeside.

Kampen, som supportere, trenere og spillere i Arendal helst skulle sett var en toppkamp, blir det altså gratis inngang for alle som vil.

Støtter Kirkens Bymisjon

Dersom man velger å dra på kamp, støtter man i tillegg en god sak.

– Vi ønsker å gi hjemmepublikummet litt ekstra denne gangen, og derfor byr vi på gratis inngang. Generalsponsor Norac har samtidig bestemt seg for å gi 50 kroner til Kirkens Bymisjon for hver tilskuer som kommer på kampen. Så jo mer vi klarer å fylle tribunene, jo mer bidrar vi til et meget godt formål, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen til hjemmesiden.

Løsnet mot Byåsen

Etter en svært skuffende periode løsnet det skikkelig for Arendal forrige helg. Jumbolaget Byåsen ble knust 7–2 på bortebane.

Nå er det opprykksjagende Fredrikstad som står for tur.

Kirkens Bymisjon er Arendal Fotballs humanitære samarbeidspartner.

– Vi er stolte av å samarbeide med Kirkens Bymisjon. De ønsker å gjøre en forskjell for mennesker i Arendal som er ekskludert i samfunnet vårt. De er til stede og stiller opp for medmennesker som er i en sårbar livssituasjon eller som strever med sine liv, sier Bård Sterk-Hansen.

Kan bli mye penger

Dersom det for eksempel møter opp 1.000 mennesker på Norac søndag, vil kassen til Kirkens Bymisjon fylles med 50.000 kroner.

jon.andreassen@agderposten.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.