annonse

Fikk trøst etter cupsmellen mot gamleklubben

TRØST
TRØST: Cecilie Løvdal (til venstre) fikk en trøsteklem av Sascha Juul. De spilte sammen i Grane før Løvdal dro til Gjerpen før 2018/2019-sesongen. (Foto: Alexander Nupen)
GJERPENS TOPPSCORER
GJERPENS TOPPSCORER: Cecilie Løvdal satte inn ni scoringer, men ble overgått av Merlinda Qorraj som laget ti mål og ble kampens toppscorer. (Foto: Alexander Nupen)

+ Arendalitten Cecilie Løvdal banket inn ni mål, men gikk likevel på et fryktelig surt cuptap mot tidligere lagvenninner i Grane.

Alexander Nupen

Arendal-laget vant 25-21 i den klubbhistoriske cuptriumfen i håndball i Sør Amfi onsdag kveld. 

Cecilie Løvdal spilte for Grane så sent som i 2017/2018-sesongen før hun meldte overgang til Gjerpen og eliteseriespill for skienslaget.

Gjensynet med Grane-jentene ble brutalt. 

Fryktet Grane-laget

- Jeg var veldig nervøs før denne kampen, som jeg visste ville bli veldig tøff. Dette Grane-laget er veldig godt, med mange rutinerte spillere. Vi er et veldig ungt lag og manglet kapteinen Dorthe Groa vår som er vår desidert beste spiller. Hun var ute med hjernerystelse. Men selv uten henne så skal vi likevel være tilstede. Nå er det bare å jobbe enda hardere, sa Løvdal til Agderposten etter nederlaget i 3. runde i NM.

- Det er en liten smell å ryke mot et 1. divisjonslag?

- Det er fryktelig. Nå skal jeg hjem og legge meg. Vi må opp på hesten igjen. Grane var veldig gode og fortjente absolutt å vinne, svarte Løvdal før hjemreisen til Skien onsdag kveld. 

- Jeg har stor tro på Grane i 1. divisjon i år. Alle må holde seg skadefri, og da kan den gjengen klare seg veldig bra. Jeg heier på dem. De fortjener virkelig å bli et stabilt lag i 1. divisjon. Veldig viktig å ha et lag bak Vipers (trippelmestere i Norge forrige sesong) på Sørlandet, sa arendalitten. 

- Utviklet meg mye

Bakspilleren ble Gjerpens mestscorende med ni scoringer.

- Jeg måtte ta ansvar. Men vi bommer for mye og er stresset. Vi trodde vi kunne redde kampen på fem minutter, og det går ikke, sa 21-åringen. 

Hun forlot Grane da laget gikk ned i 2. divisjon i fjor vår. 

- Det er en fantastisk gjeng i Skien. Jeg har aldri trent så mye som nå. Jeg føler selv at jeg har utviklet meg mye som håndballspiller i Gjerpen. Det har veldig mye å si at jeg får spille mot Norges beste lag. Man blir bedre selv mot tøffere motstand. Nå får jeg spille masse. Det var litt viktig for meg å komme litt bort og bli litt sterkere i hodet, sier Cecilie Løvdal som har kontrakt med Gjerpen ut inneværende sesong.