annonse

Nok en skadesmell i ØIF Arendal

KNETRØBBEL
KNETRØBBEL: Hermann Vildalen ble kjøp fri fra kontrakten med Ribe-Esbjerg i Danmark før jul i fjor. Han stod over ØIF Arendals sesongpremiere mot Haslum grunnet knetrøbbel. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)
Runden og tabellen i eliteserien for menn

+ Enda en nøkkelspiller må trolig under kniven.

Alexander Nupen

Bakspilleren, som returnerte til ØIF Arendal før jul i fjor, sliter med knetrøbbel.

Vildalen varsler på klubbens hjemmeside at han har vært til MR-undersøkelse, og at det blir legebesøk mandag.

– Det beste er om de bare fjerner brusk. Da er jeg ute en 4-6 uker. Det er samme operasjon som Andrè Lindboe har gjennomført to ganger allerede, sier Vildalen til oifarendal.no.

Frykter større operasjon

Men kristiansanderen er redd det er mer omfattende.

– Nå skal vi først høre hva legen sider på mandag når han har fått gjennomgått MR-prøvene. Men slik jeg kjenner det, er det mer enn bare å fjerne brusk, sier profilen med flere A-landskamper i håndball for Norge. 

Han spilte ikke seriepremieren som endte med hjemmetap mot Haslum. 

Fra før er profiler som Kristijan Jurisic, Laurits Mo Rannekleiv og André Lindboe ute av spill for den regjerende seriemesteren. 

PS: Hermann Vildalen har foreløpig ikke besvart Agderpostens henvendelse onsdag. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.