annonse

ØIF Arendal-profilen kan bli værende i 11 år

VIKTIG PLAYMAKER
VIKTIG PLAYMAKER: Josip Vidovic har vært en sentral brikke i ØIF Arendal siden han ankom klubben sommeren 2014. De siste to sesongene har han imidlertid vært plaget med skader. (Foto: JAN ESPEN THORVILDSEN)
1. runde i eliteserien i håndball for menn

+ Nøkkelspiller har tegnet langtidskontrakt og kan dermed bli værende i ØIF Arendal i 11 år.

Alexander Nupen

ØIF Arendals playmaker Josip Vidovic (29) har forlenget sin kontrakt med ytterligere fem sesonger utover kommende sesong.

Det skriver eliteserieklubben i håndball i en pressemelding. 

- Det har blitt noen år. Jeg hadde aldri tenkt meg at jeg skulle bli her så lenga da jeg kom hit for første gang. Men jeg trives så godt, så da føles det riktig å skrive under en så lang avtale, uttaler Vidovic.

Midtbacken har slitt med skader i de to siste sesongene, men langtidskontrakten vitner om at han har en meget høy stjerne i klubben. 

- Jeg ble kjempeoverrasket da tilbudet kom. Først syntes jeg det hørtes lenge ut, men da jeg fikk tenkt over det, så var det bare å gå for det. Jeg fant ingen grunnet til å avvise tilbudet etter å ha tenkt meg om, tilføyer han i pressemeldingen.  

Vidovic kom til klubben sommeren 2014 og kan nå bli værende helt til våren 2025 - med mindre avtalen forlenges ytterligere eller kortes ned. 

Kan hoppe av 

Kroaten og klubben har blitt enige om en klausul som gjør at avtalen kan stoppes etter 2022/23-sesongen. 

- Det er helt naturlig for oss å forlenge med det som vi mener er Norges beste midtback. Josip Vidovic er utrolig viktig for ØIF Arendal og for laget. Josip er godt likt både i laget, i klubben og i hele håndballmiljøet i Arendal. Han stiller opp som yngre trener. Jobber som instruktør i "aktiv på dagtid". Han er en utrolig snill gutt utenfor banen også, uttaler ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic. 

ØIF Arendal opplyser at Vidovic har spilt 161 kamper for ØIF Arendal, scoret 516 mål, fått 42 advarsler og 43 utvisninger.

Kun fem ØIF-spillere har flere kamper enn midtbacken i klubbhistorien. 
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.