annonse

Lindell herjet igjen: - Jeg har aldri sett ham bedre

I storform
I storform: Martin Lindell viste igjen at han er i storform en uke før seriestart. Mot Viking i cupen dunket han inn 12 av ØIFs 30 scoringer. (Foto: Vidar Lorentsen/ØIF Arendal)
Herjet
Herjet: Martin Lindell viste igjen at han er i storform en uke før seriestart. (Foto: Vidar Lorentsen/ØIF Arendal)

+ Martin Lindell herjet igjen da ØIF Arendal tok seg videre i cupen søndag kveld. Trener Marinko Kurtovic skryter voldsomt av den hardtskytende svensken.

ØIF Arendal slo Viking 30-19 i Stavanger og tok seg greit videre fra 3. runde i håndball-NM etter en solid andre omgang.

- Jeg har aldri sett ham bedre. Han er trygg på seg selv, gjør andre gode, scorer de enkle målene. Han har vært den beste spilleren vår i oppkjøringen og har jobbet ekstremt hardt i sommer med doble økter, forteller Kurtovic.

Lindell scoret 12 av ØIFs 30 scoringer mot Viking. I treningskampen mot Falk sist torsdag scoret svensken ni mål.

Slik var kampen - mål for mål

Men til pause var det hjemmelaget som ledet 11-9.

- Under pari før pause

- Det var en kamp som var delt i to. I første omgang var vi under pari. 11 baklengs var greit, men offensivt var vi ikke i nærheten av vårt vanlige spill. Det gikk på tvers og veldig langsomt. Martin holdt oss inne i kampen (scoret sju av ØIFs ni før pause!). Vi hadde sju tekniske feil og sju bomskudd, det gjorde at de ledet med to til pause, forteller Kurtovic.

- Etter pause kom vi ut som et nytt lag og satte standarden. Vi var enige i garderoben om å få opp tempo begge veier, i tillegg til at vi satt inn Eirik Heia Pedersen, som ikke spilte noe før pause. Da gikk vi tilbake til den trygge rekken som hverandre godt, og fikk noen enkle scoringer etter det, fortsetter ØIF-treneren.