annonse

Ny skadesmell i ØIF: Førstekeeperen må opereres igjen

TILBAKESLAG
TILBAKESLAG: Kristijan Jurisic ( i rød caps) risikerer å miste hele høstsesongen. Her ser han kampen mot Kristiansand Topphåndball. (Foto: )

+ ØIF Arendal-målvakten Kristijan Jurisic har slått opp meniskskaden som han fikk operert for to måneder siden.

Alexander Nupen

– Jeg har slått opp skaden jeg opererte for tidligere. Kjedelig. Jeg skjønte noe var galt da kneet låste seg her om dagen, sier Jurisic til klubbens nettside.

– Vi vet rett og slett ikke hva som har skjedd når. Selve operasjonen ble vurdert som vellykket, sier en overrasket Nicolay Høst, medisinsk ansvarlig i ØIF, i samme artikkel.

Jurisic, som er det antatte førstevalget, får dermed en lengre vei tilbake til buret.

Kanskje før jul

ØIF-trener Marinko Kurtovic opplyser at Jurisic kan være på sidelinjen i tre måneder fra nå. Det betyr et mulig comeback tidligst i desember.

I verste fall er han tilbake etter VM-pausen i slutten av januar, uttaler Jurisic selv.

– Dette setter oss i en litt vanskelig situasjon på keepersiden. Jeg hadde regnet med at han skulle være tilbake i oktober. En trist beskjed for både Kristijan og laget, sier Kurtovic til Agderposten.

Stoler på egen duo

André Bergsholm Kristensen og Åsmund Strat ventes å stå i mål i de kommende eliteseriekampene, og Oliver Trondal er også et alternativ.

– Åsmund har levert varene. Jeg stoler på at han og André klarer dette sammen i starten. Så får vi vurdere etter noen runder. Jeg har gitt André nesten én uke fri nå for å bli mentalt klar for en tøff tid i vente, sier Kurtovic.

Adin Sehovic kan være en vikarmulighet hvis det skulle bli behov likevel.

Den tidligere ØIF-keeperen er nå klubbløs.

33-åringen stod en omgang for gamleklubben i treningskampen (25-25) mot Kristiansand nylig.