annonse

1-2-3-4-5: – Det føles fantastisk

MÅLSCORERNE
MÅLSCORERNE: Fra venstre Daniel Aase, Thomas Zernichow, Ole Marius Håbestad, Luke Ferreira og Simon Larsen. (Foto: Elisabeth Grosvold)
Fakta

+ Nok en gang satte Ole Marius Håbestad han inn den matchavgjørende scoringen. Nettkjenning var det flere Jerv-spillere som fikk denne søndagskvelden.

  • Tobias Bjerkholt Svensson

– Det føles selvsagt fantastisk å få det til på den måten. Det å prege kampene gir en god dose selvtillit, forteller Ole Marius Håbestad etter kampen.

Jerv-trener Arne Sandstø har flere lovord om den lokale spissen.

– Han har fått mer ro i spillet sitt. Når man skal være der foran mål må man være litt rolig, og det har han fått til mesterlig i det siste, forteller Sandstø.

Selv om det ble mål for Håbestad var han ikke helt 100 prosent fornøyd med kampen.

– Vi starter dårlig og roter mye, Slipper inn et mål også som er tullete. Samtidig så gjør vi en vanvittig innsats når vi klarer å snu det hele på den måten, forteller spissen.

– Bra for hjertet!

At Jerv vinner fotballkamper 5–1 er det ikke ofte man ser. Sist det skjedde, var hjemme på Levermyr mot Hødd 19. juni 2016. Naturlig nok var det mange smil og mye glede å oppdrive på stadion etter kamp.

Målene kan du se, ett for ett, under. Les kampoppsummeringen, minutt for minutt, her

– Det er mange gamle herrer rundt omkring her på stadion som garantert har hatt mye høy puls de siste årene, så for de er det bra vi klarer å spille litt festfotball engang iblant, sier Sandstø med et smil.

Sjokkstart

Etter bare ett minutt gikk Skeid opp i ledelsen helt ut av det blå. Johannes Andres Nunes Godoy fikk lov til å fyre av fra omkring 20 meter og satte ballen lavt i nettmaskene mak Øystein Øvretveit.

Jerv spilte seg godt inn i kampen etter det uforklarlige førstemålet. Med en firer på topp hvor bant annet midtstopper Simon Larsen fungerte som et oppspillspunkt.

Ved halvspilt førsteomgang var det fortsatt Jerv som sto for det meste av banespillet. Det lille Skeid fikk til kom stort sett fra klønete Jerv-situasjoner.

Daniel Aase fikk æren av å sette inn utligningen for gultrøyene like før pause. Driblefanten tok lekkert hånd om ballen inne i feltet og la den lavt til venstre for Skeids målvakt.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, noe ufortjent etter det gode Jervs-spillet..

Håbestad matchavgjørende

Starten av andre omgang er imidlertid mer av den kaotiske sorten med stor aktivitet på begge sider.

Skeids Erik Tobias Sandberg tok virkelig for seg i en duell med Torje Wichne etter omkring 55 minutters spilt. Han fikk først gult kort, men pratet på seg et til og måtte ta turen i garderoben. Wichne måtte av banen etter samme situasjon. Thomas Zernichow kom inn for den skadde mandalitten.

Minutter senere fikk kortet effekt for gultrøyene. Jerv fikk frispark på 16 meter som Kristoffer Tønnesen fikk æren av å ta. Skuddet gikk midt på keeper som ga en farlig retur. Denne satt Grimstadgutten Ole Marius Håbestad i mål fra få meter på mesterlig måte.

Målrik avslutning

Innbytter Thomas Zernichow ble mesterlig spilt igjennom av Baidoo etter få minutter på banen. Alene med målvakten til Skeid hadde han få problemer med å lobbe den over og økte ledelsen til 3–1.

Luke Ferreira fikk æren av å sette nummer fire med en klassescoring. Innbytteren fikk som fikk ballen av en annen innbytter, Anthony Okachi, sendte ballen lekkert oppe til høyre for keeper fra like utenfor 16-meteren.

Målkalaset ble avsluttet med strålende heading fra Simon Larsen etter et enda bedre slått frispark fra skrått hold utenfor 16-meteren i overtidsminuttene

Samtlige poeng ble dermed værende i Grimstad.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.