annonse

Denne kjempen skal spille for ØIF

NY
NY: – Jeg gleder meg til å komme til Sørlandet og Arendal for å kjempe om titler, sier ØIF Arendals nye strekspiller, 2,08 meter høye Per Kristian Rammel- (Foto: ØIF ARENDAL)

+ Linjespilleren på godt over 2 meter er klar for ØIF Arendal med umiddelbar virkning. Rammel kommer til Arendal en av de første dagene.

Anne Gro Ballestad

Høsten 2017 annonserte Bækkelaget at deres kaptein, forsvarskjempe og linjespiller Kristian Rammel hadde skrevet kontrakt med Århus Håndbold i Danmark. Og skulle slutte seg til den hardtsatsende danske eliteklubben.

Foran årets sesong gikk Kristian videre til en annen dansk eliteklubb, Lemvig-Thyborøn.

Klubben melder følgende i en pressemelding til dansk media:

« Lemvig-Thyborøn Håndbold har solgt Kristian Rammel til ØIF Arendal fra Norge, der i den forgangne sæson vandt grundspillet, men måtte se sig slået i finalen i slutspillet af Elverum. Kristian skiftede inden denne sæson til LTH fra Aarhus Håndbold, så der er tale om en kort fornøjelse for den store norske stregspiller.

Sportschef i Lemvig-Thyborøn Håndbold, Lars Broe udtaler:

«Det er gået hurtigt, fra første henvendelse fra ØIF Arendal, til at vi står her med en underskrevet aftale. Vi har vurderet, at det har været en god mulighed for både Kristian og LTH, så alle parter er godt tilfredse med den indgåede aftale. Aftalen betyder også at vi har et økonomisk råderum, hvis der skulle opstå en spændende mulighed i løbet af sæsonen»

5-årskontrakt

ØIF Arendal og Kristian Rammel har inngått en 5-årskontrakt som er oppsigelig for begge parter etter 3 sesonger.

Rammel sier at det å reise fra Danmark til en toppklubb i Norge, er en tur opp på karrierestigen.

Etter at han forlot Bækkelaget spilte han en sesong i Aarhus før han var i ferd med å planlegge ny sesong i Lemvig-Thyborøn. Så kom ØIF Arendal på banen.

– Jeg gleder meg til å spille i Sparebanken Sør Amfi. Foran Norges beste publikum.

Som motstander har han spilt i Sør Amfi. Og han har fått kjenne på «trykket», sier han. 

– Det er et helt annet trykk enn det i andre arenaer i Norge. Og det er ingen tvil om at hjemmepublikum hjelper klubben og laget til bedre resultater.

Kristian mener bestemt at det å flytte tilbake til en toppklubb i Norge er en tur opp på karrierestigen.

– Arendal er en kjempestor klubb. Laget vant serien i fjor. Det er selvsagt et trekkplaster. Og vi skal ut å spille Europacup. Det er alltid attraktivt.

Jeg gleder meg til å komme til Sørlandet og Arendal for å kjempe om titler

Marinko: – Endelig er han vår mann!

Marinko Kurtovic legger ikke skjul på at Kristian Rammel har vært i søkelyset lenge.

Et par sesonger tilbake sendte ØIF Arendal brev til Bækkelaget og forsøkte å lokke «kjempen» til Sørlandet. Men den gangen gikk turen til Danmark og Aarhus.

– Det er en toveis-spiller som vi ønsker å ha i vår spillegruppe. Han er både ung og allikevel rutinert spiller. Han kan ta akkurat den rollen vi savner i laget.

Marinko har ønsket seg en strekspiller som virkelig er sentral i forsvarsspillet og kan være med på kontringsspillet hele veien.

– I tillegg er Kristian flink til å dele banen. Det betyr at han er god til å holde sperrer lenge. Det er vanskelig å komme rundt en kar på 208 centimeter som i tillegg er sterk som en bjørn.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.