annonse

Blir ikke ØIF-vikar nå

TESTKAMP
TESTKAMP: Adin Sehovic stod i mål i 2. omgang da ØIF Arendal og Kristiansand Topphåndball spilte 25-25 i Hisøyhallen tirsdag i forrige uke. (Foto: Alexander Nupen)

+ ØIF Arendal-treneren signerer ikke Adin Sehovic som keeperhjelper i denne omgang.

Alexander Nupen

Den tidligere toppkeeperen gjennom flere sesonger for ØIF Arendal var aktuell for å hjelpe gamleklubben som har den antatte førstemålvakten Kristijan Jurisic ute med skade etter meniskoperasjon.

Sehovic stod én omgang i 25-25-oppgjøret da ØIF testet seg mot Kristiansand Topphåndball (KRS) sist uke.

Men nå har hovedtrener Marinko Kurtovic landet på at den regjerende seriemesteren likevel kan klare seg med keeperne som finnes i egne rekker.

Målvaktstrener Åsmund Strat har allerede fungert i flere uker som erstatter for Jurisic.

– Holder kontakten

– Åsmund har vist enorm fremgang og har vokst med oppgaven – både i Skjærgårdslekene og mot KRS, samtidig som vi nå får tilbake André Bergsholm Kristensen fra ungdoms-VM. Dessuten er Kristijan i god opptrening, og kan kanskje være tilbake i oktober. Det gjør at en mulig overgang er stoppet inntil videre. Men vi holder kontakten med Adin, sa Kurtovic til Agderposten i helgen.

– Jeg er ganske rolig når det gjelder keeperne, tilføyde ØIF-treneren som også kan benytte seg av målvaktstalentet Oliver Trondal (17)