annonse

Jerv-profil drar ikke til England likevel

FORTSETTER I GRIMSTAD
FORTSETTER I GRIMSTAD: Chuma Anene, her på fredagens Jerv-trening på Levermyr, reiser ikke til Crewe på nivå 3 i England slik det ser ut nå. Søndag skal han etter planen være i Jerv-troppen som møter Sandnes Ulf på bortebane. (Foto: Alexander Nupen)
CHUMA EMEKA UCHE ANENE

+ Spissen Chuma Anene ser likevel ut til å bli værende i Jerv ut høstsesongen.

Alexander Nupen

– England er «off», Jerv er «on», sa daglig leder Trond Christoffersen i den norske 1. divisjonsklubben i Grimstad fredag ettermiddag.

Den innlånte toppscoreren Chuma Anene var på vei til Crewe Alexandra på nivå 4 i England, men har nå gjort helomvending.

Etter fredagens økt på Levermyr kom deler av forklaringen av angriperen som eies av den danske Superligaklubben FC Midtjylland.

– Det var noen dokumenter som ikke var helt på plass. Så hørte vi ikke tilbake fra dem. Men jeg tror Midtjylland har mer informasjon enn jeg sitter på, sier Anene som avviser at det var noe problem med innreisetillatelsen.

– Er Crewe ute?

– Kan man si det? Jeg vet ikke. Men slik det ser ut nå er det Jerv uansett, sier Anene som understreker at han er «glad for å være i Jerv».

Fortsatt en klausul

– Per nå blir du i Jerv ut høsten?

– Ja, det er slik per nå. Men klausulen gjelder ennå, frem til 25. august.

– Hva tenker du om at det ikke blir England, og at det er Jerv nå?

– Det viktigste er at jeg føler meg bra og at jeg kan bidra. Det kan jeg gjøre både her og der. Jeg vet hva Jerv står, og hvordan Arne (Sandstø, hovedtrener) og alle guttene er. Det liker jeg.

– Hvordan klarer du å holde fokus og motivere deg for Jerv nå?

– Det er ikke noe problem. Jeg er en profesjonell fotballspiller. Jeg fokuserer på der jeg er. Jeg vil strekke alltid strekke meg og gjøre det så godt som mulig. Jeg har 100 prosent fokus på her jeg er nå, sier Anene til Agderposten.

– Vi er veldig glad for at Chuma er her, og er klar for kamp til søndag (mot Sandnes Ulf). Jeg gleder meg veldig til å se ham utover høsten. Ved å komme i kampform vil han bli bedre og bedre, mener Jerv-trener Arne Sandstø.

Anene var ikke i troppen i 1-0-seieren mot HamKam grunnet et forventet lån videre til Crewe.

Var «98 prosent klar»

– Vi skjønner at Jerv ikke nødvendigvis er hans største ambisjon. Men han vil spille fotball, være i et godt miljø og utvikle seg. Han så på noen andre muligheter, men det ble kanskje ikke som de hadde håpet på. Vi har ikke vært involvert. Vi har bare hatt en klausul i kontrakten som sier at hvis det er noen andre, så kan vi slippe ham, forklarer Trond Christoffersen.

Anene uttalte til Grimstad Adressetidene sist mandag at han var «98 prosent klar» for engelsk fotball.

– I etterkant kan det virke ganske voldsomt, men det var slik det så ut da alle snakket sammen, sier Anene til Agderposten nå.

– Nå er han iallfall 100 prosent klar for Jerv. Veldig gode nyheter for oss, påpeker Christoffersen.

alnu@agderposten.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.