annonse

ØIF Arendal: Stjernespilleren mister seriestarten

ØIF Arendal-gutter på sidelinjen i treningskampen mot Kristiansand Topphåndball (25-25) i Hisøyhallen tirsdag. Fra venstre
ØIF Arendal-gutter på sidelinjen i treningskampen mot Kristiansand Topphåndball (25-25) i Hisøyhallen tirsdag. Fra venstre: André Lindboe, Jesper Munk, Kristoffer Pedersen, Kristijan Jurisic og Laurits Mo Rannekleiv. (Foto: Alexander Nupen)

+ Skadelista til ØIF Arendal er fortsatt lang som et vondt håndball-år. Nå er det klart at lagets største stjerne mister seriestarten.

Alexander Nupen

André Lindboe rekker ikke å komme på banen tidsnok til serieåpningen mot Haslum 7. september.

Profilen, som ble kåret til Årets venstrekant i eliteserien forrige sesong, ble operert det ene kneet i juni i år.

Nå er det en ny skade i motsatt kne som tvinger ham på sidelinjen i 4-6 uker, melder oifarendal.no.

- Rift i menisken

- Det er rift i menisken og bruskskader. Jeg skal til spesialist og få mer informasjon. Nå er målet å være klar til europacupkampene starter i oktober, opplyser Lindboe.

31-åringen antar at det er en sammenheng mellom skadene ved at han har kompensert belastningen for mye på den friske delen av kroppen. 

Fra før er følgende spillere ute med skade: Kristijan Jurisic, Kristoffer Pedersen, Laurits Mo Rannekleiv og Jesper Munk.

Munk fikk i det minste positive nyheter tidligere i uken med tanke på sin skade, og kan være tilbake igjen for den regjerende seriemesteren om et par ukers tid.