annonse

Chuma Anene på vei bort fra Jerv

: Chuma Anene var ikke i Jervs tropp mot HamKam søndag. Nå er han aktuell for engelske Crewe Alexandra. (Foto: Elisabeth Grosvold)

+ Ifølge Jervs trener er den innleide spissen Chuma Anene på vei bort fra klubben

  • Tobias Bjerkholt Svensson

Dette kunne Arne Sandstø melde etter kampen mot HamKam. Anene var heller ikke en del av dagens kamptropp.

Dette kommer nå til tross for at klubbe akkurat signerte en ny låneavtale med spilleren.

– Det har hele tiden hvert intensjonen at Chuma skulle få lov til å gå til en større klubb hvis det ble aktuelt, forteller Sandstø.

England aktuell destinasjon

Jervs trener kan også fortelle at den engelske League Two-klubben Crewe Alexandra står som en aktuell klubb for 26-åringen.

– For FC Midtjylland har det hvert viktig at han har et miljø rundt seg som gjør han til en bedre fotballspiller. Nå virker det som at de vil ha han til England. det får vi bare leve med, forteller Sandstø.

– Vi har hvert bekymret for dette da han er en ettertraktet spiller. For oss er det selvsagt trist å måtte gi han fra oss igjen, men det får vi leve med. I den store sammenhengen er vi en liten klubb, forteller Sandstø.

26-åringen fra Holmlia i Oslo står med 15 kamper og 5 mål for Jerv så langt i år.

sporten@agderposten.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.