annonse

Sandstø: – Dette var fantastisk deilig

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL: Endelig skulle Jerv og nyervervelsen Michael Baidoo lykkes på eget gress. Sist gultrøyene kunne gå av Levermyr stadion med tre poeng i lommen var mot Ullensaker-Kisa i mai. (Foto: Tobias Bjerkholt Svensson)
Runden

+ Jerv tok sin første trepoenger siden 6. juni. –Dette var helt fantastisk deilig, forteller en sprudlende Jerv-trener.

  • Tobias Bjerkholt Svensson

Hele seks kamper ble det på Jerv uten en seier, noe som har ført laget farlig nærme nedrykkstreken. Den syvende var så absolutt en sjebnekamp for å unngå nedrykksspøkelset.

Dette ble det en brå slutt på mot de hvitkledde fra Hamar. Grimstad-laget kjempet inn de tre poengene, selv om det ikke var helt på topp spillemessig i 90. minutter.

– Jeg er alt i alt veldig fornøyd med hvordan vi fremstår i dag. Selv om vi spiller en dårligere kamp enn på lenge så blir det seier, forteller Jerv-trener Arne Sandstø etter kampen.

Umiddelbar effekt

Noe av det som har hvert ankerpunket ved et Jervlag som tidvis har hatt ett godt banespill har hvert mangelen på offensiv drivkraft.

Nettopp denne mangelen har forsvunnet litt forteller Sandstø.

– Baidoo og Dang har begge hvert ett friskt pust for oss. Baidoo briljerte i dag og ble banens beste med et flott mål. Dang jobbet utrettelig igjennom hele kampen, forteller en strålende fornøyd trener.

Første mål for Baidoo

Jerv startet kampen godt med ett flott mål av Michael Baidoo etter bare fem minutter.

Grimstad-laget så seg ikke tilbake resten av omgangen. Selv om man tidvis har sett lignende spill av de gulkledde var det tydelig hvor sårt forsterkninger på topp har hvert ett savn.

Etter 25 minutter måtte Jervs Martin Hoel Andersen gå av banen med en skulderskade etter duell med HamKams Odmar Faero. Inn kom Ole Marius Håbestad.

Et sulteforet Jerv-lag kunne dermed gå til pause med en fortjent ledelse på ett mål.

Hard kamp etter pause

Jerv tok virkelig tak i kampen fra start av rett etter pause. Etter blant annet bare 3 minutter kom Ole Marius Håbestad alene med keeper, men maktet ikke å sette den i mål.

Videre ut i kampen ble det derimot tøffere for Jerv-gutta. Hamkam tok over store deler av presset i spillet.

Dette var imidlertid til ingen nytte for laget fra Hamkam. Jerv kunne dermed sikre seg sin første trepoenger på syv kamper.

200 ganger Espen Knudsen

Hva smaker ikke bedre enn seier når man har jubileum? Ikke veldig mye spør man dagens jubilant.

Espen Knudsen ble før kamp hedret med blomster for sin innsats for de gulkledde. Dette ble kamp nummer 200 for kristiansanderen.

– Det er forferdelig deilig å kunne feire med tre poeng. spesielt etter den tunge tiden vi nå har lagt bak oss, forteller en lettet Knudsen.

Kristiansanderen er også strålende fornøyd med å ha holdt ut såpass lenge i klubben.

– Det er absolutt et kvalitetstegn at jeg har overlevd så mange trenere, forteller Knudsen.

sporten@agderposten.no