annonse

Unggutta leverte – ØIF Arendal vant Skjærgårdslekene

SCORET SYV
SCORET SYV: Unggutten Adrian Gjeisklid Evensen scoret syv mot Sandnes lørdag og fikk skryt av trener Mainko Kurtovic. (Foto: ØIF Arendal)
VIKTIG BRIKKE
VIKTIG BRIKKE: Olaf Richter Hoffstad er ikke bare ung. Han er også en viktig brikke for ØIF-laget som spiller turnering denne helgen. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)

+ Anført av unggutta Adrian Evensen og Olaf Richter Hoffstad og et par ringrever, gikk ØIF Arendal helt til topps i helgens Skjærgårdsleker i håndball på Nøtterøy.

Tom Bucher Hansen

Etter å ha sust igjennom puljespillet, ble det seier 31-28 (13-13) over eliteseriekollega Bækkelaget i finalen i Nøtterøyhallen.
ØIF Arendal stilte med et nokså ungt, men redusert og skadepreget lag, i helgens turnering.

– Men vi viste styrke. De som spilte viste virkelig hva de var gode for, melder daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen og sikter til blant annet Olaf Richter Hoffstad og Richard Lindstrøm. 

Men også evigunge og rutinerte Josip Vidovic viste at formen er i anmarsj denne helgen.

Olaf Richter Hoffstad, som denne uken signerte en femårsavtale med eliteserieklubben fra Arendal, var med da både Nærbø og Sandnes ble slått med klare siffer, samt i den avsluttende 23-23-kampen mot svenske Lugi, og viste klasse.

ØIF Arendal, som spilte i pulje A, innledet «lekene» med 30-24-seier over elitekollega Nærbø fredag, mens det ble 29-20-seier over 1. divisjonslaget Sandnes i lørdagens første kamp.

I den kampen imponerte spesielt unggutten Adrian Gjeisklid Evensen med syv fulltreffere.

LES OGSÅ: Satt ut av spill i 12 uker

I lørdagens kveldskamp mot Lugi holdt det med uavgjort for Marinko Kurtovics gutter. Og uavgjort ble det mot laget, som i likhet med ØIF Arendal, også slo Nærbø (26-22) og Sandnes (26-20).

I søndagens finale (spilles klokken 17.05) venter Bækkelaget for ØIF Arendal, mens Runar og Lugi spiller om "bronsemedaljene". Drammen og Nærbø gjør opp seg i mellom om femteplassen.

Det deltok åtte herrelag i Skjærgårdslekene i år, men i motsetning til tidligere år spiller man 2 x 25 minutter.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.