annonse

Klar for Arendal Fotball: - En barndomsdrøm

TILSKUER TIL STORSEIER
TILSKUER TIL STORSEIER: Kristian Eriksen var på tribunen med lysketrøbbel da Express banket Vigør 6-1 i Kristiansand lørdag. Nå går turen til Arendal Fotball for spissen som har 18 seriemål i 4. divisjon i år. (Foto: Alexander NupeN)
Ut 2020
Ut 2020: Kristian Eriksen har tegnet en avtale med Arendal ut 2020. Han har trent med klubben de to siste månedene, i tillegg til at han trente en ukes tid med Jerv da Arendal hadde sommerferie. (Foto: Alexander Nupen)
Kristian Eriksen (20)

+ Arendal Fotball har signert årets mest målfarlige spiller i 4. divisjon i Agder.

Alexander Nupen

Express-spissen Kristian Eriksen har skrevet under på en kontrakt med 2. divisjonsklubben.

Avtalen varer ut 2020-sesongen, opplyser daglig leder Bård Sterk-Hansen overfor Agderposten søndag kveld.

- Helt strålende. Det er en liten barndomsdrøm som går i oppfyllelse. Dette er stort for en 20-åring fra Froland, sier Eriksen. 

- Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å spille meg inn på laget. Samtidig må jeg være realistisk mot gode og erfarne spillere Jeg får håpe på et par innhopp i høst. Så får jeg satse på en god pre-season og kjempe om plass videre neste sesong, sier han.

Eriksen er toppscorer i 4. divisjon på Agder med 18 seriemål for Express denne sesongen.

– En kjempeflott gutt som har vist seg frem for Express i to år. Vi er veldig glad for at han ville til oss. Vi håper at han skal ta steg her, sier Sterk-Hansen om frolendingen.

Arendal-lederen roser samarbeidet med Kristian Eriksens moderklubb Froland IL og Fevik-klubben Express som han nå forlater.

- Express har vært en veldig fin klubb å være i for spillere som vil ta stegene. Jeg har storkost meg der, lyder attesten fra den ferske Arendal-spilleren. 

Trente også med Jerv

Arendal er nummer fem i 2. divisjon før høstsesongen starter med meget viktig hjemmekamp mot tabelltreer Kvik Halden søndag.

Kristian Eriksen, som for tiden sliter litt med lysken, blir formelt spilleklar til den kampen, opplyser Bård Sterk-Hansen.

Eriksen var tilskuer da serieleder Express banket Vigør 6-1 i 4. divisjonskampen lørdag. 

20-åringen har trent med Arendal de to siste månedene, samtidig som han har vært i Express. 

Han opplyser også at han trente med Jerv i én uke mens Arendal hadde ferie.

Men det var kun Arendal som kom med et konkret kontraktsforslag, forteller han. 

- Selv har jeg ikke hatt noen ferie. Jeg har fått en belastningsskade. Jeg får se hvordan lysken er på mandag, sa Eriksen i 22-tiden søndag kveld. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.