annonse

Ønsker fotballfesten som tradisjon

Smil
Smil: Det var en god tone etter «Sommerkampen». Her takker Dejan Corovic motstanderne for kampen. «Sommerkampen» ble en stor fotballfest, og dro over 1.000 tilskuere til Norac stadion mandag ettermiddag. (Foto: )
Herjet
Herjet: Stian Michalsen herjet med «Sommerlaget» og scoret fire mål for over 1.000 tilskuere. (Foto: )
Fart
Fart: Joachim Råna fikk vist seg frem i første omgang. (Foto: )
Alle mann
Alle mann: Her er Arendal Fotball og «Sommerlaget» samlet. (Foto: )
Scoret
Scoret: Marius Bruun Henriksen scoret begge målene for «Sommerlaget». (Foto: )
Varmt
Varmt: Mange utnyttet vanningen til å kjøle seg ned. (Foto: )
Driv
Driv: Under miniturneringen før «Sommerkampen» var det flere som viste seg frem. Her er det Sørfjell som spiller mot Hisøy. (Foto: )
Stemning
Stemning: Ni lag deltok på miniturneringen. (Foto: )
«Sommerkampen»

+ Det sammensatte «Sommerlaget» fikk skikkelig bank og tapte 2–9 for Arendal Fotball. Showkampen sørget for publikumsrekord, og alle vil ha festen som årlig tradisjon.

Showkampen, som ble døpt «Sommerkampen», mellom Arendal Fotball og det sammensatte «Sommerlaget» brakte 1.268 tilskuere til Norac stadion mandag ettermiddag.

Vi fulgte kampen direkte.

Det er ny rekord for året.

– Veldig gøy, var tilbakemeldingen fra samtlige av de involverte.

– Jeg håper dette blir en liten tradisjon. Dette er gøy for alle og folk mye folk også, sier Mads Andås.

Han spilte andre omgangen på venstrebacken for «Sommerlaget» og fikk det tungt i julisola.

– Men det ble tungt å løpe mellom dem i 45 minutter. Det gikk litt for fort for oss, innrømmer Andås, som tidligere har et opphold som spiller i Arendal.

– Ble det vi håpet på

Arendal-trener Steinar Pedersen var strålende fornøyd med dagen.

– Dette var kjempebra. Helt supert med så mye folk, gøye enkeltmannsprestasjoner, fine mål, fine angrep og mange brente sjanser, sier han med et smil.

– Dette ble det vi håpet på. Med dette arrangementet fikk vi bydd på oss selv. Dette håper jeg blir en tradisjon. Så kan det være mange måter å sette sammen et slagkraftig lag senere, legger Pedersen til.

Laget hans trente sammen tidligere på mandagen, før Arendal-spillerne stilte opp som lagledere, trenere og dommere i miniturneringen i forkant av «Sommerkampen».

– Det siste jeg sa før treningen var at dette er en viktig dag for Arendal Fotball.

Michalsen herjet

I kampen, som altså Arendal vant 9–2 til slutt, var det Stian Michalsen som ble kampens store spiller.

Han scoret fire av Arendals mål og lekte seg skikkelig utpå banen.

Michalsen, som nylig forlenget sin avtale med Arendal ut neste sesong, gjorde jobben for «Sommerlagets» forsvar svært vanskelig.

Det gjorde også Ulrik Reinaldo Berglann som også tidvis herjet.

– Dette var morsomt! Kult at det kom så mye folk som valgte å bruke ettermiddagen sin på en showkamp. Vi får håpe at dette blir en tradisjon, sier Reinaldo Berglann.

Han gir også skryt til spesielt to av sine lagkamerater.

– Stian Michalsen var riktig god i dag. Klarer han å prestere slik utover høsten blir det gøy. Dejan Corovic var også blant våre beste spillere i dag. Han har virkelig vokst som kaptein utover våren.

– God opplevelse

Olav Hovstad gjorde sitt i midtforsvaret til «Sommerlaget» før pause for å forhindre at Arendal avgjorde kampen allerede i første omgang.

Til pause var stillingen 4–2.

– Det var beintungt. Første omgang var helt ok, men da scoret de på det de hadde. Men dette var en god opplevelse. Kudos til Arendal for et bra arrangement, sier Express-spilleren.

– Dette håper jeg at blir en gjentakende greie. Det er gøy for Arendal-spillerne, oss og publikum, legger han til.

Frolands Joachim Råna fikk vist frem sin teknikk ved et par anledninger gjennom første omgang.

– Det var tungt, men gøy, sier han, og legger til sammen med lagkamerat Kasper Jørgensen at det håper å få revansje neste år.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.