annonse

Arendal stiller med hele troppen mot «Sommerlaget»

Mannsterke
Mannsterke: Steinar Pedersen og Arendal Fotball stiller med full tropp, med unntak av Fabian Stensrud Ness, når laget mandag møter «Sommerlaget» på Norac stadion. (Foto: Elisabeth Grosvold)

+ Når Arendal Fotball mandag møter «Sommerlaget» på Norac stadion, bekrefter trener Steinar Pedersen at 2. divisjonslaget kommer med full tropp.

– Vi stiller med alle mann, utenom Fabian (Stensrud Ness. Har slitt lenge med skade). Vi tar ingen sjanser med ham. Så får vi se hvordan vi velger å gjennomføre kampen. Fremfor alt er jo dette en positiv ting for lokalfotballen, og en happening der jeg håper det kommer en del folk. Vi håper jo å skape en greie som er bra for å knytte klubbene sammen, forteller Steinar Pedersen.

Mandag venter «Sommerlaget», som er satt sammen av 24 spillere valgt av klubbene Express, Hisøy, Trauma, Froland, Rygene, Øyestad, Sørfjell og Myra.

– Pigge

Kampen starter 18.00 på Norac stadion, og i forkant av kampen er det miniturnering på Norac for G9 og G10-lag.

Torsdag var Arendal-spillerne tilbake på treningsfeltet.

– Gutta ser pigge og veldig girene ut. Vi hadde holdt det gående siden slutten av november, så denne pausen nå var fullt fortjent og bra for spillerne. Vi må få gruppa opp der vi ønsker med en gang, sier Pedersen videre.

Hyller initiativet

Arendal-treneren fortsetter med å hylle initiativet til «Sommerkampen».

– Det er kjempebra. Roger (Risholt) har vært initiativtaker og har gjort en flott jobb. Dette er en kjempefin greie som vi håper at skal dra med seg mye positivt i fremtiden.

Kampen ser Arendal-treneren på som en showkamp.

– Vi ønsker å lage god stemning og få gjennomført en god treningsøkt. Få kroppen og beina i gang igjen. Men spillerne er jo skrudd sammen sånn at med en gang det er et element av konkurranse inni bildet så blir det fort en vanlig kamp ut av det, tror Pedersen.

Kommende fredag møter Arendal Tønsberg på Norac stadion. Kampstart er 16.00.

thth@agderposten.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.