annonse

Ekspert: – Arendal tar ikke igjen Fredrikstad

Tror på Fredrikstad
Tror på Fredrikstad: Joacim Jonsson ) tror ikke Arendal klarer å slå Fredrikstad ned fra tabelltoppen i 2. divisjon avdeling 1. (Foto: Elisabeth Grosvold)
Ekspert
Ekspert: Joacim Jonsson er fotballekspert hos Eurosport. (Foto: NTB Scanpix)

+ Eurosport-ekspert Joacim Jonsson følger også 2. divisjon tett. Han tror løpet om direkte opprykk er kjørt for Arendal Fotball.

– Arendal kom skjevt ut og var veldig svake spillemessig i starten av serien. Helt utspilte på Fredrikstad Stadion, men det snudde litt da. Har egentlig vært meget solide etter det tapet, men de sliter med å avgjøre kamper. Litt overrasket at et Steinar Pedersen-lag var så ustrukturert i begynnelsen og ødela sjansen på 1.plassen da, sier Joacim Jonsson til Agderposten.

– Ikke samme toppnivå

– Jeg kan ikke tenke meg at de tar igjen Fredrikstad. De har ikke samme toppnivå som verken FFK eller Egersund, legger han til.

Arendal Fotball løftet seg voldsomt etter den katastrofale starten på sesongen, og ligger nå på 5. plass i 2. divisjon avdeling 1.

På topp troner Fredrikstad med sine 30 poeng, sju poeng foran Arendal.

Arendalittene har to tap på sine åtte siste kamper i serien, begge på bortebane (1-2 for Kvik Halden og 3-4 for Levanger).

– Skal Arendal vinne serien tåler de maks å miste poeng i én-to kamper i høst og det skjer dessverre ikke for deres del, tror Jonsson.

Tapte siste

Mot Levanger i siste seriekamp før sommerferien ledet Arendal 2-0, men endte altså opp med å tape 3-4 på overtid.

– Det som feller dem er at dem ikke evner å drepe jevne kamper og vil da få noen poengtap mot svakere lag.

Neste seriekamp for Arendal Fotball nå hjemme mot Kvik Halden 11. august.

Men før den tid skal laget bryne seg på «Sommerlaget» kommende mandag - laget som er satt sammen av de lokale klubbene.

thth@agderposten.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.