annonse

Publikumsfavoritt forlater ØIF

FORLATER ØIF
FORLATER ØIF: Kenny Ekman går til Runar. (Foto: Alexander Nupen)

+ Kenny Ekman har signert for Runar fra neste sesong, og følger dermed etter tidligere ØIF-trener Leif Gautestad – mannen som i sin tid hentet svensken til Arendal.

Frank Johannessen

Publikumsfavoritten som har spilt for ØIF Arendal i åtte sesonger og vunnet tittelen årets publikumsfavoritt i hele den norske eliteserien, er klar for å prøve noe nytt. Dermed ble det sandefjordsklubben Runar.

– Det ble bare sånn. De har lagt opp alt etter meg, så det var for godt til å takke nei til, sier Kenny Ekman.

Stort savn

– Kenny vil bli savnet både på treningene og i miljøet rundt klubben. Han er populær i Svermen. Og han er populær hos våre sponsorer. Det pleier normalt å ta noen generasjoner før man blir arendalitt. Kenny har lyktes i å bli det på noen håndballsesonger. Det sier det meste om hvor flott han er, skriver Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, daglig leder i ØIF Arendal på klubbens nettside.

Ekman selv innrømmet at det er sterke følelser når han forlater klubben han har blødd for så ofte, men er klar på at Arendal og ØIF alltid har en plass i hjertet hans.

Flytter ikke

Selv om forsvarskjempen skal spille for de hvite og svarte neste sesong, så forlater han ikke Arendal.

Grunnen er enkel og grei.

– Familie og jobb kommer først. Jeg har barna annenhver uke og de går foran alt, sier Ekman. Han vil også beholde jobben i Arendal.

Han innrømmer at det blir spennende å prøve seg i en ny klubb.

– Det er en ny mulighet og håndball er business også, sier Ekman.