annonse

Nektet å skylde på skade da gulldrøm ble knust: - Jeg var dårlig

BENKET
BENKET: Andre Lindboe ble satt på benken tidlig i 2. omgang etter kun 1 mål på 4 forsøk mot Elverum. Her fortviler han etter en miss. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)

+ André Lindboe traff på ett fattig skudd i den avgjørende sluttspillfinalen mot gamleklubben Elverum.

Alexander Nupen

- Sølv er ikke i nærheten av mager trøst. Hvis man sier at sølv er en mager trøst, så har man f*** ingenting i en sluttspillfinale å gjøre, smalt det fra venstrevingen etter den tredje sluttspillfinalen.

Elverum vant 31-28, og 3-0 i kamper ga et nytt sluttspillgull til hedmarkingene.

- Du etterlyste "baller" på gutta (etter forrige finale), og det får du vel?

- Vi gjør en god 2. omgang og kommer i kapp. Men Elverum er rutinerte og gode til slutt. De kommer et par mål foran. Da må vi jage, og da blir det vanskelig. Elverum var bra i dag. Vi må trene mer og bli smartere og sterkere, mente Lindboe.

Traff på 1 av 4

- Hva er forskjellen over tre kamper?

- Elverum har vært bedre taktiske enn oss, og gjort sine ting bedre enn oss. De har kanskje en bredere tropp. De som har kommet inn har prestert, og vært like sikre som de spilte først, sier Lindboe. 

Han traff på kun 1 av 4 skudd mot Elverum i den tredje finalen. 

Det gav benken i det aller meste av 2. omgang. 

Høyrehendte Lindboe opplyser at han hadde en skade i den høyre albuen i matchen.

- Jeg slet med albuen, men det gikk fint. Jeg merket ikke skaden. Jeg var dårlig. Når jeg blir satt på benken, har jeg ikke truffet der jeg skal. Det var ikke godt nok, mente Lindboe som har vært med på samtlige av de sju foregående sluttspilltitlene til Elverum.