annonse

Slik skal ØIF Arendal slå tilbake mot Elverum

Smilene tilbake
Smilene tilbake: Etter det tunge tapet for Elverum søndag var det igjen smil å skimte på ØIFs trening tirsdag. André Lindboe og ØIF er ute etter revansje. (Foto: )
Smell
Smell: Kenny Ekman fikk en smell i halsen på trening, men det skal ikke være fare for noen skade for svensken. (Foto: )

+ Før onsdagens andre kamp i finalen av sluttspillet, i Elverum, er ØIF Arendal klare på hva som må bedres fra tapet i Sør Amfi søndag.

– Kampene mellom ØIF Arendal og Elverum er alltid tøffe fysisk. Det laget som treffer med forsvars- og keeperspillet vinner kampen. Så enkelt er det, sier ØIF-trener Marinko Kurtovic til Agderposten.

Tirsdag ettermiddag dro laget til Elverum.

– Vi vil ikke akseptere 0–2 i kamper. Vi må blø for drakta, og jeg håper vi har lært fra kampen på søndag, fortsetter han.

– Må ha redninger

Kurtovic mener følgende punkter må bli bedre fra søndagens tap, dersom Elverum skal stoppes i Terningen Arena:

Flere redninger. Keeperne må være med fra startSmartere i forsvaret. Mer kompakte og må stå høyere for bruddLaget må stå frem sammen

I 26-30-tapet for Elverum søndag i Sør Amfi hadde Kristijan Jurisic og André Bergsholm Kristensen totalt ni redninger.

I tillegg hadde forsvarsspillet mye å gå på.

André Lindboe scoret fire av ØIFs mål i den kampen.

– Mega-revansjelystne

– Elverum spilte en tilnærmet perfekt kamp sist. Da er de ekstremt vanskelige å slå. På papiret er de Norges beste lag. Vårt fokus siden den kampen er på oss selv. Vi har troa på det vi jobber med.

– Forhåpentligvis blir det en tett og jevn kamp som avsluttes med at vi vinner. Men vi kjenner ikke noe press, og vi har ikke kniven på strupen ennå. De har mer press enn oss på hjemmebane, og de er knepne favoritter. Vi er mega-revansjelystne, legger Lindboe til.

Skal slippe seg løs

I forrige kamp spilte ikke Josip Vidovic for ØIF.

Det er fortsatt usikkert om han spiller onsdag.

På tirsdagens trening fikk Kenny Ekman en smell i halsen, uten at det skal bety noe for onsdagens oppgjør.

– Nå er Elverum storfavoritter. Men, vi er best når vi er presset. Vi må slippe oss løs, vi har ingenting å tape på det. Skal vi tape så skal vi i hvert fall sitte i garderoben og tenke at vi spilte en veldig god kamp, maner Kurtovic.

Den andre kampen mellom ØIF Arendal og Elverum starter klokken 19.15 onsdag.

Dersom du ikke befinner deg i Terningen Arena kan du se kampen på TV 2 Sport 2 eller følge den mål for mål på agderposten.no.

thth@agderposten.no