annonse

Lindell lover: – Vi skal ofre oss for hver eneste ball

Surt
Surt: Martin Lindell maner ØIF Arendal opp på hesten igjen etter tapet for Elverum i første finalekamp i sluttspillet. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)

+ Martin Lindell herjet tidvis for ØIF Arendal mot Elverum, spesielt i første omgang. Han har en klar melding om hva ØIF må gjøre i neste kamp.

– Jeg håper at vi finner litt mer faenskap. Vi skal ofre oss for hver eneste ball, sier Lindell til Agderposten etter 26-30-tapet for Elverum.

– Gjorde dere ikke det i dag?

– Jo, men jeg savner det lille, lille ekstra.

Elverum dro ifra ØIF Arendal etter drøye ti minutter og ledet med tre etter 15 minutter.

Lå bak

Tre mål bak var omtrent det nærmeste ØIF var Elverum i den første av potensielt fem kamper i finalen av sluttspillet i håndball for menn.

– Hvorfor ble det slik i dag?

– Det er vanskelig å si. Jeg vil se kampen igjen før jeg kan svare på det. Nå er jeg bare sur. Vi kom til gode sjanser, men... Sykt surt, men nå er det bare å komme oss opp på hesten igjen, mener Lindell.

Kamp to i finalen går på Elverum i Terningen Arena allerede onsdag.

Kampstart er 19.15.

– Surt

ØIF-trener Marinko Kurtovic er klar på at det var surt å nå ligge under 0-1 i kamper (det er best av fem kamper i finalen).

– Samtidig får vi se om vi lærer noe av dette. Vi kan bare takke oss selv. Elverum var gode, og vi var ikke gode. Det gjør meg vondt foran så mange tilskuere, legger ØIF-treneren til.