annonse

Har innledet samarbeid med ØIF Arendal-treneren

SUPERFORNØYD
SUPERFORNØYD: Arendal-trener Steinar Pedersen etter den overbevisende storseieren mot Moss. (Foto: Elisabeth Grosvold)
- FLUE PÅ VEGGEN
- FLUE PÅ VEGGEN: - Jeg var spion, sier håndballtrener Marinko Kurtovic med glimt i øyet etter at han observerte spillermøtet til Arendal Fotball før 3-0-seieren mot Moss. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)

+ Arendal-trener Steinar Pedersen har funnet tonen med håndballtrener Marinko Kurtovic.

Alexander Nupen

Marinko Kurtovic var ifølge Pedersen «flue på veggen» på spillermøtet til Arendal før fotballguttene slo til med 3-0-seier mot Moss.

LES ALT OM  ARENDAL-SEIEREN HER: - Helt fantastisk

– Jeg var spion, sier ØIF Arendal-treneren til Agderposten – åpenbart med glimt i øyet over en tekstmelding.

– Må være nysgjerrig

– Han observerte, hilste og presenterte seg. Han kom ikke med noen råd til meg, men kanskje han gjorde det til Steinar, sier spissen Fabian Stensrud Ness.

– Vi hadde et fint møte på mandag. Jeg var med på forberedelsene til dagens kamp. Det gjelder å være nysgjerrig på kompetanse utenfra. Det gjør oss alle gode på tvers, utdyper Kurtovic som i sluttspillet i håndball jakter sin femte tittel med ØIF Arendal.

Fellesnevner

– Jeg og Marinko har truffet hverandre litt den siste uken. Vi vil fortsette med det. Det er en flink og veldig fin fyr. Jeg har tenkt å være flue på veggen hos dem, sier Steinar Pedersen.

– Hva er hensikten?

– Det er å dra erfaringer fra hverandre. Det er jo fantastisk med en fotballinteressert mann som ønsker å se hvordan vi gjør det, samtidig som jeg har interesse av hvordan han jobber. Vi driver med det samme, bare at faget er litt forskjellig. Det handler om ledelse og teamwork. Helt nydelig at to lederfigurer i lokalidretten kan dra erfaring av hverandre.

– Var det ting fra samtalene som viste seg i dag? Hvor mye av æren skal Marinko ha?

– Han sa ikke et ord, han. Han var flue på veggen på spillermøtet. Det er bare vi to som har snakket sammen. Vi er nysgjerrige på hvordan vi jobber, og det er utviklende for alle parter, sier Steinar Pedersen.

alnu@agderposten.no