annonse

Stjernevingen avviser skade

SNART SMELLER DET
SNART SMELLER DET: AndrÈ Lindboe på ØIF Arendal-treningen i Sør Amfi torsdag. Søndag kommer gamleklubben Elverum til hallen i den første sluttspillfinalen i best av fem kamper-ordningen. (Foto: Alexander Nupen, 9.5.2019)
FIKK SJANSEN
FIKK SJANSEN: Olaf Richter Hoffstad fikk tillit på venstrekanten i forrige kamp mot Kolstad. Her mot Falk Horten i fjor høst. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)

+ André Lindboe fikk kun ta straffer i den siste semifinalen. Men han beroliger ØIF Arendal-fansen før finaledramaet i opptil fem akter mot Elverum.

Alexander Nupen

– Jeg var ikke skadet sist. Formen er fin, og jeg er klar, sier venstrevingen til Agderposten før den første sluttspillfinalen mot gamleklubben Elverum i Sør Amfi søndag.

Den store ØIF-profilen måtte se at Olaf Richter Hoffstad fikk spille fremfor ham og score tre mål i 30-25-seieren mot Kolstad i semifinalen sist. Lindboe fikk sjansen kun fra straffemerket hvor han var treffsikker med mål på alle tre forsøk.

– Fin forklaring

– Man vil alltid spille. Men Marinko (Kurtovic, trener) ga en fin forklaring, og da er det på en måte «fair». Jeg ble ikke benket fordi jeg hadde vært dårlig, men fordi man ville teste Olaf på dette nivået. Jeg synes han gjorde en fin figur både fremover og bakover på banen. Han kommer til å bli vanvittig god, sier Lindboe.

– Olaf hadde gjort det bra på treningene og fortjente sjansen. Vi må ha i gang alle før enda jevnere og tøffere kamper. Det var mest for å bygge opp Olaf, som gjorde det veldig bra. Hvis det er noen som kjenner Elverum så er det Lindboe, og omvendt, sier Kurtovic til Agderposten.

– Hvis ikke Lindboe har dagen, så vet vi at vi har Olaf. Alle må levere, legger han til.

Spår fem finaler

Lindboe har bidratt til alle de sju strake Elverum-gullene i sluttspillet.

– Vi vant serien, men nå får vi se et helt annet Elverum-lag som har prioritert Champions League. De er favoritt. Det er ikke uten grunn de har sju strake gull. Jeg spår at det blir fem jevne sluttspillfinaler, så får man se hvem som trekker det lengste strået. Jeg tror det kan bli helt sinnsykt, og noe av det største de fleste av oss vil oppleve, sier Lindboe.