annonse

– Vi har krøpet i søle, svømt i havet og vært over de villeste hinderne

GA ALT
GA ALT: Anette Stinessen fra Nedenes lot seg ikke stoppe av litt vann under Hove Max. (Foto: Alexander Nupen)
SAMARBEID
SAMARBEID: Her må man stole på både egen og andres styrke for å komme seg gjennom armgang-hinderet. "Kick så klart"-gjengen er godt i gang. (Foto: Privat)
SØLEHINDER
SØLEHINDER: Lori Briggs på et av de siste hinderne i løypa. (Foto: Privat)
TØFFE TAK
TØFFE TAK: Deltakerne fikk brynt seg på allsidige utfordringer under Hove Max lørdag. (Foto: Alexander Nupen)
GA ALT
GA ALT: Anette Stinessen fra Nedenes lot seg ikke stoppe av litt vann under Hove Max. (Foto: Alexander Nupen)
HOVE MAX
HOVE MAX: Her presser Liv Helen Sundsdal seg gjennom hinderløypa på Hove. (Foto: Alexander Nupen)
ADRENALINKICK MOT MÅL:
ADRENALINKICK MOT MÅL: "Kick så klart" til mål under Hove Max i dag. (Foto: Alexander Nupen)
Resultater fra Hove Max 2017:

+ Hinderløpet Hove Max fikk en pangdebut, med totalt rundt 1.000 deltakere, tilskuere og frivillige. Se video fra den spektakulære løypa.

Frank Johannessen Alexander Nupen

291 deltakere på alle nivåer stilte opp og ga alt. Se gleden over å fullføre i videoen øverst i saken, med Lori Briggs fra laget "Kick så klart".

– Laget er en blanding av ansatte og medlemmer på Kick Strømsbu. Målet med å delta var å skape samhold, en god teamfølelse. Tiden var ikke viktig, sier Briggs. 

– Vi skulle ha alle sammen over mål samtidig. Det klarte vi, supplerer Tone Grude, sliten og fornøyd etter å ha forsert 30 hindre i kortløypa. 

I denne private videoen kan du se Kick-gjengen i øvelsen armgang hvor de virkelig må hjelpe hverandre frem (artikkelen fortsetter under videoen):
 

 

- Terningkast 6

Arrangøren IF Trauma stilte med 140 frivillige i den nær fem kilometer lange løypa på Hove. 

- Dette har vært veldig vellykket. Alle skryter hemningsløst av løypa. Vi har ikke fått melding om en eneste skade, selv om rullesteinene er litt skumle. Men vi har opptil to vakter på hvert hinder. Jeg gir arrangementet terningkast seks. Med antall deltakere, tilskuere og frivillige så er det nok rundt 1.000 personer her nå, sa løpsleder Ove Løfstrand mens de siste deltakerne var i ferd med å komme til mål ved Hove Amfi.

Han har hentet inspirasjon fra hinderløp i Norden som han selv deltar i, deriblant "Tøffest" i Oslo som ifølge Løvstrand har 5.000 deltakere og er Skandinavias største. 

- Jeg har tenkt på Hove Max i to år. "Kan de, så kan vi", så da måtte vi da bare starte det opp her på hjemmebane, sier Løfstrand. 

Han hadde faktisk et håp om 350 deltakere i premieren, men er uansett overbevist om at årets deltakerantall vil bli mer enn doblet til neste år.

- Jeg gikk høyt ut i år. Hove Max er kommet for å bli. Vi er fort konkurrenter til Hove Tri. Vi ser lett for oss 600 deltakere i 2018, sier løpsleder Ove Løvstrand offensivt.

I denne videoen kan du se en av de tøffe øvelsene, armgang: