annonse

Vant årets publikumsbil

PUBLIKUMSBILEN
PUBLIKUMSBILEN: Det var flere som ville ha bilder av bilen til Jan Michael etter premieutdelingen. (Foto: )
POKAL
POKAL: Jan Michael Stiansen vant prisen for Feviks flotteste veteranbil blant publikum. (Foto: )

+ Med sin blankpolerte W30 442 kunne Jan Michael Stiansen cruise hele veien hjem med en ny pokal. – Veldig stas at andre setter pris på bilen, forteller Stiansen.

  • Tobias Bjerkholt Svensson

Konkurransen var stor mellom de som hadde tatt turen med veteranbilen til konkurransen på Fevikdagen. Det eneste kravet for konkurransen var at veteranbilen og eieren måtte være bosatt på Fevik.

Publikumsbilen

Den konkurransen med desidert mest prestisje var publikumsprisen, hvor folket stemte frem bilen til Stiansen som den beste.

Dette var han selvsagt veldig fornøyd med.

– Bilen kjøpte jeg i 2016 etter at broren min hadde funnet den. Selvsagt har den stått høyt på lista helt siden han oppdaget den for 20 år siden. Derfor kjøpte jeg bilen, forteller den stolte bileieren.

Han forteller videre at bilen er mest et leketøy. – Den brukes mye om sommeren når det er fint vær og sånt. Da blir det en del turer rundt omkring for å vise den frem, forteller Stiansen om 1970-årgangen.

Godt besøkt tross været

Daglig leder av fotballgruppa i Express og arrangementsansvarlig Magne Aslaksen var godt fornøyd med hva de har klart å stelle i stand.

– Det har vært mange folk her i dag selv om været har vært så som så. Jeg tipper at det var rundt 2-300 her tidligere på dagen når vi hadde olabilkonkurranse for barna, forteller Aslaksen.

– Vi er også veldig fornøyd med at vi klarer å samle sammen så mange som holder til på Fevik til en dag hvor alle er invitert. Det er jo viktig å si at vi ikke bare gjør dette for pengene, men fordi vi ser at det gir mye tilbake til Fevik som sted, forteller Aslaksen.

Avsluttes med fest

Dagen ble som vanlig avsluttet med en stor fest hvor de lokale bandene Hi Five og Johnny B sto for underholdningen.

Ifølge Aslaksen lå det an til å bli en meget godt besøkt kveld.

– Vi har solgt masse billetter på forhånd. En god del mer enn tidligere år.

– Det er nok mange som har sett frem til denne dagen en stund nå håper vi. For oss i fotballgruppa er dette en stor mulighet til å samle alle på Fevik, noe som er tydelig at vi får til når man ser så mange som kommer innom, forteller Aslaksen som anslår at det blir rundt 8-900 mennesker på festen.

redaksjonen@agderposten.no