annonse

Bli med inn på Farmen-gården

FARMEN 2019
FARMEN 2019: Programleder Gaute Grøtta Grav på Lundereid i Kragerø like før realitydeltakerne inntok gården. (Foto: Skjermdump TV2)

+ Innspillingen på Farmen-gården på Lundereid i Kragerø er i full gang. Her kan bli med TV2-programleder Gaute Grøtta Grav på en sniktitt på gården.

Vendy Berg Hegle (Varden)

Før realitydeltakerne på Farmen 2019 inntok gården på Lundereid i Kragerø tok programleder Gaute Grøtta Grav en snikktitt på omgivelsene de skal leve i ukene framover. Se TV2s video under. 

Det er 15. sesongen som nå er under produksjon. I juli flyttet 12 til 14 deltakere inn på gården, der de uten moderne hjelpemidler skal leve og forpakte gården slik det ble gjort for 100 år siden. Nå er innspillingen i full gang og avsluttes ikke før i oktober. 

Skal drive skysstasjon

Gården er blant de største i tv-produksjonenes historie. Storbonden og hjelperne får denne sesongen en hel etasje å boltre seg på, kan programlederen fortelle.   I videoen kommer det  fram at et av byggene skal fungere som en skysstasjon som deltakerne skal drifte.

– Det er ikke en togstasjon, men et sted reisende kan komme til når de ankommer i båt. Derfra blir de fraktet videre med hest og vogn, og da er det deltakerne som må beverte og hjelpe dem videre på ferden, sier Grøtta Grav til TV2.

– Ukjent terreng

Varden møtte eierne av gården, ekteparet Gunnar og Hanne Naas, mens riggingen til innspillingen sto på for fullt. 

De har selv bodd mange år på gården. Nå har de valgt å leie den ut til den store produksjonen.

– Det er et nytt og helt ukjent terreng det å overlate alt til noen andre, sier Hanne.

– Vi tenkte oss godt om før vi tok avgjørelsen. Samtidig føler vi at vi har kastet oss ut i det ukjente. Vi vet jo ikke hva vi går til, sier Gunnar.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.