annonse

Glemte teksten, men fikk det til å koke

DE LILLOS
DE LILLOS: Det koker nærmest over på Sam Eydes plass. DeLillos - med Lars Lillo Stenberg - avslutter kvelden for festivalpublikummet. (Foto: Elisabeth Grosvold)
I GANG
I GANG: Lars Lillo Stenberg i DeLillos på Canal Street 25. juli 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)

+ Lars Lillo-Stenberg glemte teksten, men han og deLillos skapte likevel sydenstemning og sommerfest for flere tusen mennesker på Sam Eydes plass i Arendal.

Jon Andreassen

Til tross for at det stokket seg litt for den svært rutinerte musikeren tekstmessig ved en anledning, var det en særdeles opplagt Oslo-gjeng som var siste band ut på hovedscenen på andre dag av Canal Street.  

Mens Halie, Black Debbath og Gåte hadde stått for vorspielet, fikk deLillos æren av å avslutte festen for øltørste og musikkinteresserte sørlendinger. 

- Det er deLillos vi har ventet på. Det er det store for oss, og vi blir aldri lei, sa vennegjengen Marianne Kleppenes, Fridtjof Skjerkholt, Ole Ramberg og Marthe Karin Ramberg til Agderposten like før konsertstart. 

- Men Black Debbath var helt topp, altså, skyter Fridtjof Skjerkholt inn. 

Det var så godt som stinn brakke på plassen foran kulturhuset, og de flere tusen tilskuerne fikk servert hits på rekke og rad. Da deLillos takket for seg og gikk av scenen uten å ha spilt storheter som "Tøff i pysjamas" og "Smak av honning", skjønte vel alle at de hadde tenkt seg en tur tilbake.

Og etter litt roping fra publikum kom den rutinerte gjengen selvfølgelig tilbake på scenen. 

Det finnes knapt et band som er mer bombesikkert å booke til en festival enn nettopp deLillos. De fyller stort sett over alt der de spiller, akkurat som i Arendal torsdag kveld.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.