annonse

– Ær’e bæsj i skjegget? Oh yeah!

STORT
STORT: – Selvsagt er jeg fan, sa Jon Strindberg som sikret seg T-skjorte. (Foto: )
TRAFF HØY OG LAV
TRAFF HØY OG LAV: Artisten hadde publikum i sin hule hånd gjennom tre kvarter og humoren traff både de lave og høye. (Foto: )
FULLSATT
FULLSATT: Amfiet på Kanalplassen var tettpakket med små og store. (Foto: )
BÆSJESANGEN
BÆSJESANGEN: Ludvig Blaker. (Foto: )
KNUSTE NESTEN
KNUSTE NESTEN: – Hånda hans begynte nesten å knuse, fortalte Kristoffer Tveiten (5) etter å ha tatt flere «high five» med Egil. (Foto: )
RAR
RAR: – Han sang om bæsj! Sofia og tvillingsøsteren Mathea (3 1/2) etter konserten et nært møte med selveste Bare Egil. – Han sang veldig rart, var de to enige om – men rart er bra var de enige om. ALLE (Foto: LIV EKEBERG)
NÆR VANN
NÆR VANN: Egil Hegerberg hadde på godt med flyteelementer. (Foto: )
RAR
RAR: – Han var bare rar, mente Olav Svendal Lange (4) som koste seg på Kanalplassen med pappa Alexander Lange som lo godt av tekstene. (Foto: )
VOKSENT
VOKSENT: Det var nesten flere voksne enn barn på konserten til Bare Egil Band – og de så ut til å kose seg. (Foto: )

+ – Han sang om bæsj, oppsummerte tvillingene Mathea og Sofia, og det stemte på en prikk.

Liv Ekeberg

–Nå er vi veldig nærme vann her, og det kan være farlig. Jeg ser at få av dere har på redningsvest. Hvis dere faller i sjøen så svøm mot meg og hold dere fast, for jeg har flyteutstyr, oppfordret Bare Egil Band, alias Egil Hegerberg da han inntok Kanalplassen og BarneStreet torsdag.

Artisten, også kjent fra voksenrockbandet Black Debbath, er minst like populær blant voksne som barn – for Egil underholder begge aldersgrupper samtidig.

Startet med «avisand»

Den nevnte «Bæsj i skjegget»-sangen kom til etter at VG våren 2015 kunne fortelle at skjegg kan inneholde mer avføring enn et skittent toalett.

I et døgn snakket «alle» om at menn hadde bæsj i skjegget, men saken viste seg å være en «avisand», en oppdiktet historie, og saken ble dementert. Men Egils sang er blitt en av hans største hits.

Tre sanger om Arendal

Egil leverte også en blodfersk sang om Arendal Fotball som folk sier er dårlige, men de er bedre enn mange, for eksempel en påkjørt katt, sang han.

Sangen om Arendalsuka passer for barnehagen, mente han:

«Kameraderi/det ska’rre bli!»

liek@agderposten.no






Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.