annonse

- Det er veldig inkluderende å spille på en kirkegård

KONSERT
KONSERT: Kari Bremnes spiller kirkegårdskonserten under Canal Street 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)
Stort oppmøte
Stort oppmøte: Kari Bremnes spiller kirkegårdskonserten under Canal Street 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)
HENTET AV AMBULANSE
HENTET AV AMBULANSE: En person skal ha fått et illebefinnende og måtte hentes av ambulansen under konserten på kirkegården. (Foto: Alexander Nupen)
PUBLIKUM
PUBLIKUM: Flere tusen mennesker på kirkegårdskonserten med Kari Bremnes onsdag 24. juli 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)
KIRKEGÅRDSKONSERTEN
KIRKEGÅRDSKONSERTEN: Flere tusen mennesker på kirkegårdskonserten med Kari Bremnes onsdag 24. juli 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)
KIRKEGÅRDSKONSERTEN
KIRKEGÅRDSKONSERTEN: Kari Bremnes spiller kirkegårdskonserten under Canal Street 2019. (Foto: Elisabeth Grovsold)
STORT OPPMØMTE
STORT OPPMØMTE: Kari Bremnes spiller kirkegårdskonserten under Canal Street 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)
KONSERT
KONSERT: Kari Bremnes spiller kirkegårdskonserten under Canal Street 2019. (Foto: Elisabeth Grosvold)

+ Den folkekjære artisten Kari Bremnes og hennes orkester opptrådte for flere tusen på Arendal kirkegård onsdag kveld.

Jon Andreassen

Sammen med Merdø-konserten har scenen på kirkegården for mange blitt høydepunktet under festivalen som har blitt arrangert i Arendal siden 1996. Det ble også en minnerik kveld for de mange publikummerne som møtte frem under årets kirkegård-arrangement.

Første konsert

- Jeg synes dette er et godt konsept. Det er veldig inkluderende å holde en konsert på en kirkegård. Dere er vant til det, men det er min første, sa Bremnes før sin første låt. 

På den spesielle konsertscenen litt utenfor Arendal sentrum, dro hun gjennom mange av sine klassikere og trakk stadig paralleller mellom sangene og kirkegården. 

- Det er mye historie her. Og mye anger og tilfeldigheter, sa Bremnes. 

Mennesker overalt

Tett i tett på benker, knauser og trapper satt det mennesker og koste seg med låtene til den folkekjære artisten fra Nord-Norge.  

Kari Bremnes debuterte som plateartist med utgivelsen «Folk i husan» i 1980 sammen med broren Ola Bremnes. Det store gjennombruddet kom i 1987 med albumet «Mitt ville hjerte – som også var hennes første soloalbum – hvor hun sang dikt av Tove Ditlevsen. For denne fikk hun også Spelemannsprisen.

LES ALT VI PUBLISERER OM CANAL STREET HER

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.