annonse

Musikalsk fyrverkeri klar for konsert i Pollen

POLLEN-KONSERT
POLLEN-KONSERT: Sanger og låtskriver Andrew Ripper kommer til Arendal i sommer. (Foto: Canal Street)

+ Andrew Ripper kommer til Canal Street i sommer.

Silje Bratland Roksvåg

Sanger og låtskriver Andrew Ripper er en kongolesisk/zambisk/norsk artist som først og fremst er inspirert av dancehall, afrobeat og reggaemusikk.

«Andrew har sunget og skrevet musikk siden barndommen, og har de siste årene blitt godt kjent på Sørlandet og i flere afrikanske land for sin nyskapende og fengende stil. Han har bodd flere år i Arendal, og har for tiden base i Kristiansand» heter det i pressemeldingen fra Canal Street. 

LES OGSÅ: Canal Street satser nytt med to spellemannsnominerte band

Onsdag kom nyheten om at artisten er klar for Pollenkonserten under sommerens festival. 

Nytt album

Ripper kommer med nytt album i løpet av 2019, men har allerede nå sluppet sin nye singel «Twerk it». Den har over 53.000 visninger på Youtube. Musikkvideoen «Rudeboy» som kom i høst, fikk over 100.000 visninger i løpet av første uka den lå ute på videonettstedet.

Ripper har allerede toppet spillelister og etablert seg på radiostasjoner i afrikanske land som Zambia, Kongo, Tanzania, Malawi og Uganda, i samarbeid med store artister som Tbwoy og T-Sean.  

«Artisten bruker sin bakgrunn fra Kongo, Zambia og Norge til å skape et spennende multikulturelt uttrykk i musikken sin. Her til lands har han tidligere varmet opp for artister som blant annet Madcon, Timbuktu, Philip Emilio og Salif Keita. Musikalsk fyrverkeri til Pollenkonserten med Dancehall, afrobeat og reggae!» lover arrangøren.

Til Canal Street kommer Ripper med sin faste kompanjong, DJ Freddie. I tillegg vil han også ha med musikere og dansere.

Disse kommer

Fra før er disse artistene klare for Canal Street 24.-27. juli: 

Vamp (Merdø-konserten), Kari Bremnes (kirkegårdskonserten), Rymden (NO/ SE)–Bugge Wesseltoft, Magnus Østrøm, Dan Berglund, Black Debbath, Gåte, deLillos, Luke Elliot, Vazelina Bilopphøggers, Phil Bates performs ELO music (UK), Boney M fet. Liz Mitchell, Kamelen, Razika, Ella Marie & ISAK, OnklP og Nico & Vinz (Pollen-konserten), Country Heroes og The Northern Bell (Bankgården).

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.